Kate Upton betöltötte a 21-et, és ezzel minden szempontból nagykorúvá vált. Úgy döntöttünk, e történelmi napra egy 21 képes galériával és néhány Uptonhoz kapcsolódó számadattal emlékezünk meg, szigorúan emelkedő számsorrendben.

0: ennyi Celsius-fokban fotózták Uptont tavaly az Antarktiszon, bár a szél miatt a hőérzete -17 fok lehetett.

1:03: ennyi perc hosszúságú az a video, amivel Upton berobbant a köztudatba. A Los Angeles Clippers kosármeccsén mutatta meg, hogy kell dougie-t táncolni ülve.

1,78: a magassága méterben.

2: ennyiszer szerepelt ő a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásában, a Swimsuit Issue-ban (2012, 2013).

3: ennyi bajnoki címet nyert az amerikai foltos lovak szövetségének világversenyein 13 év alatti korosztályban. Fontos ez a szám, mivel eddig ennyi filmben szerepelt, valamint az AskMen Top 99 Nője listán is a harmadik lett.

4: ennyiszer szerepelt eddig a tévében, ha a sorozatokat nézzük. 2012-ben pedig a negyedik legkeresettebb szó volt a neve a Yahoonál.

5.: ezt a helyezést érte el a Models.com Legszexibb Modelljei listán 2012-ben.

15: ennyi évesen kezdett modellkedni.

19<: legalább ennyi magazinban jelentek meg már róla képek világszerte (az azonos nevű, de más országokban megjelenőket külön számoltuk).

84-63-92: mell-, derék-, csípőbősége.

1911: Kate dédnagyapja, Frederick Upton megalapítja a Whirlpool gépgyártó cég elődjét, az Upton Machine-t.

1992. június 10.: Ekkor született a Michigan állambeli St. Joseph-ben.

2008: ebben az évben írt alá szerződést az Elite Model Managementtel, majd az IMG Modelsszel is, miközben New Yorkba költözött.

2011.11.11.: ezen a jól csengő napon írt először a Velvet Uptonről, mint a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásába újonnan bekerült modellről.