A Nerve.com a pöcsét posztoló politikus ügye miatt megnézte, hányan keresnek rá világszerte a dick pic, azaz fasz kép kulcsszóra. A Google Trends segítségével pillanatok alatt meg is kapták az eredményt, kiderült, hogy 2004 óta rendszeresen keresnek erre a kulcsszóra a világ minden tájáról. 2010 júliusában kicsit megugrott ez a szám, nem tudni, minek köszönhetően, és azóta egészen napjainkig csak emelkedik. Egyébként a legtöbben Nigériából és Pakisztánból kíváncsiak arra, mit dob ki a Google a fasz képre, sokan vannak még így ezzel az Egyesült Államokban, Kanadában, Indiában és Ausztráliában is. Ezek után egyértelmű, hogy kíváncsiak lettünk arra, mi a helyzet itthon.

Megnéztük a Google Trends-ben, hogy 2004 óta Magyarországon körülbelül mennyien kerestek rá a nagy mell, nagy fasz, pina és pornó szavakra. Ahhoz, hogy pontos képet kapjunk, vettük hazánk első emberét, pusztán azzal a céllal, hogy pontosabb képet kapjunk az összehasonlítással. Sejtésünk szerint sokan keresnek az ő nevére – amit ilyen szövegkörnyezetben inkább mégsem írnánk le –, így pontos képet kaphatunk a keresési szokásokról, arányosan nézve. A végeredményből kiderül, hogy van két-három megye, ahol az internet sötét oldalára nagyon kíváncsiak az ott élők. Leegyszerűsítve eléggé úgy néz ki, hogy Békés megyében él a legtöbb recskaboj az országban. Mellesleg a miniszterelnök nevére ezekben a megyékben alig keresnek rá, hogy van-e a kettő között összefüggés, azt fejtsék meg a szociológusok.

Megdöbbentő, de valamiért a nagy faszra Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresnek a legtöbben, Borsod megye és Békés megye is a dobogón áll. A nagy mellre Hajdú-Biharban kíváncsiak a legtöbben, Békés megye itt is dobogós, a sorban pedig Bács-Kiskun és Győr-Moson-Sopron következik. Békés megyében valami van, mert a pinára is rengetegen keresnek, itt Nógrád és Tolna megye áll a második és a harmadik helyen, és csak a negyedik Budapest. Valamiben azért mégis élenjár a főváros, itt keresnek rá a legtöbben a miniszterelnök családnevére. (Beírtuk a teljes nevét is, de a statisztikán ez semmit nem változtatott.) Az utolsó a sorban a pornó, erre a szóra valamiért a Nógrád megyeik keresnek rengetegen, a második helyen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye áll.

Az alábbi grafikonokon a számok csak hozzávetőlegesek, nem a számszerű adatot látni. Ahol a 100-as értéket látja, akkor egészen pontosan azt látja, hogy ennél feljebb már nincs is a nagy fasz - nagy mell - pina - pornó dimenzióban. Az értékeket egymáshoz viszonyítva érdemes megnézni.

A nagy faszra a Zala megyeiek egyáltalán nem keresnek

A 'nagy mell video' a legkeresettebb

A pina 2010. április óta rohamosan esik, de még mindig töretlen a népszerűsége

A 'pornó ingyen'-re is sokan kíváncsiak

A miniszterelnökre pedig ennyien keresnek rá

Az összes keresést egymáshoz viszonyítva ezen az ábrán láthatja, érdemes megfigyelni a dátumokat, és összefüggéseket keresni.