18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A telt nők jobban dugnak

2014.07.24. 21:05

Egy kétezer nőt vizsgáló tanulmány szerint azok, akik magukat gömbölyű alkatúnak írják le sokkal elégedettebbek a nemi életükkel, mint a többiek – írja az SWNS. Az eredmények alapján ők magabiztosabbak az ágyban, és úgy általában elégedettebbek az életükkel, mint azok, akik magukat soványnak írják le. Sőt, ha ez nem lenne elég, még az is kiderült, hogy a telt nők többet dugnak, mint a nem teltek.

A magukat átlagos testalkatúként jellemző nők átlagosan heti egyszer jutnak szexhez: „Érdekes, hogy milyen összefüggésben van az, hogy egy nő hogy fogadja el a saját testét azzal, hogy mennyire élvezi a szeretkezést” – világított rá a nagy együttállásra Tina West, a kutatást végző singles247.com munkatársa. „Persze hangulattól is legalább annyira, mint a külsőtől, de egyértelmű, hogy a testalkat nagy hatással van erre” - nyugtatta meg a kevésbé telt nőket West, hozzátéve, hogy azért kaptak pozitív válaszokat is magukat soványnak tartó nőktől.

Természetesen nem csak erre tért ki a kutatás, bár a végeredmény kicsit szomorú: a 2000 válaszadónak mindössze 15%-a büszke a saját testére, 40%-uk elégedetlen a szexuális életével, és 33% gondolja úgy, hogy egyáltalán nem vonzó. Azért a képet árnyalja egy kicsit, hogy egy társkereső oldalról szedték össze a válaszokat, ami érthető módon nem a nemi életükkel elégedett rétegeknek szól általában.