Történelmi pillanat ez, mert itt és most indul a Velvet legújabb tematikus blogja, amit mindenestül a randizásnak szentelünk – hogy ne azzal induljon az első légyott szíved választottjával, hogy “kő kóla...?”

Mesélünk, beszámolunk, tippeket adunk, híreket mondunk és véleményezünk majd napról napra, garantálva, hogy mindenki fog olvasnivalót találni, aki valaha is csajozott/pasizott már életében, vagy legalábbis tervez ilyesmit a nem túl távoli jövőben. És ami még fontosabb: természetesen nem csak olvasni lehet, hiszen kommentelők nélkül nem élet az élet egy blogban! Mindenhez várjuk az olvasók hozzászólásait és leveleit is (emailcímünk ko.kola.blog kukac gmail.com).

És ha ez az első Kő kóla?-poszt “evör”, rögtön egy gyors szavazásra is invitáljuk az olvasókat. Megkérünk mindenkit, hogy gondoljon vissza élete legelső randevújára. Ne a mostani/legutóbbi partnerrel az elsőre, hanem “evör” a legelsőre. Szeretnénk tudni, mi történt akkor – rögtön belecsaptatok a levesbe? Tessék nyomni egy gombot!