Meglátni és megszeretni egy pillanat műve is lehet - innentől kezdve a randizásig eljutni ennél általában jóval tovább tart, de tegyük ezt most félre egy ideig. Érdekes adatokat tettek ugyanis közzé a Ford Fiesta Love Factory felmérés eredményei között.

A hozzánk érkezett sajtótájékoztató szerint ugyanis az 500 magyar megkérdezettnek az 57%-a állította azt, hogy előfordult már vele, hogy meglátott valakit és minden további nélkül szerelmes lett az illetőbe. A papírforma szerint inkább a nők hajlamosak hinni az olyan romantikus maszlagokban, mint a sírig tartó szerelem vagy a szerelem első látásra, hát most ennek az ellenkezője derült ki. Ugyanis a nemek szerinti lebontásból az derül ki, hogy a férfiak 63%-ának volt már része ilyen élményben (azaz majdnem a pasik kétharmadával fordult már elő), a nőknek viszont éppen, hogy a fele, 51%-a válaszolt igennel arra a kérdésre, hogy "estél már szerelembe első látásra?"

Ez most akkor megint csak azt mutatja, hogy a férfiak egy jó csaj láttán azonnal eszüket vesztve begerjednek, míg a nők a külsőn kívül sokkal több adottságot vesznek figyelembe, amikor párt keresnek maguknak? Kíváncsian várjuk a véleményeket és főleg a tapasztalatokat, lett itt már valaki szerelmes első látásra? És lett randizás is a dologból (vagy esetleg még több)? A felmérést mindenesetre mi is megismételjük, és bár a minta nem lesz reprezentatív, kis szerencsével 500-nál többen fognak kattintani.