Balatonlelle, Y diszkó, július, tömeg. Belibben a helyre egy feltűnő szépségű és magasságú szőke bombázó. Hosszú combok, hosszú haj, rövid szoknya. Mi még fel sem ocsúdtunk a látványtól, két vállalkozó kedvű fiatalember máris feltalálja magát: az egyik a nyakába veszi a másikat, és így mennek oda leszólítani a langaléta hölgyet. Hogy az esetből randi lett-e később, vagy akár bármi egyéb, azt persze nem tudom, mindenesetre úgy tűnt, a lánynak volt elég humorérzéke ahhoz, hogy megfelelően kezelni tudja a szituációt.

A jelek szerint képes erre Nicole Kidman és Katie Holmes is, igaz, az ő esetükben kevésbé radikális a magasságkülönbség a nő javára:

Van még képünk ugyanebből a kategóriából:

Bizony, Paris Hilton és Brigitte Nielsen is magasabb a férjénél. Nicole Kidman, miután elvált Tom Cruise-tól, egyik első interjújában azon viccelődött, mennyire örül, hogy végre újra járhat magassarkúban (az elejét és 01:48-at tessék figyelni itt).

A komplexusok és egyéb problémák ellenére, úgy tűnik, híreséknél nem különösebb gond, ha a nő a magasabb, de vajon a mi hétköznapi életünkben is így van ez? Alacsonyabb fiúval, magasabb lánnyal randizók, írjatok!