Továbbra is várjuk a bármilyen okból kifolyólag katasztrofálisra sikerült randik történeteit ide a kommentek közé is, de emailben méginkább (a ko.kola.blog@gmail.com címre). A mai sztorink olyan, amiben a kényelmetlenségek nem a randizó partnerek bénázásából vagy őrültségeiből származnak, hanem... Hát hogy pontosan kinek is a hibája az ilyesmi, vagy hiba-e egyáltalán, azt majd a hozzászólók eldöntik.

Móni beszámolója így szól:

"2002-ben vagy 2003-ban esett meg ez a sztori. Remélem, azóta javultak egy kicsit a viszonyok! Egy buliban megismerkedtem egy amerikai pasival, aki az egyik egyetemre jött vendégelőadni Pestre. Magas volt, nagydarab, intelligens, néger (nagy részben afrikai, kis részben indián, azaz native american származású), és nagyon bejött. Amikor másodszor keveredett össze az én társaságom az övével, újból egy bulin, számot cseréltünk, és megbeszéltük, hogy másnap randizunk.

Végül úgy alakult, hogy másnap egyikünk se tudott elszakadni máskor, csak az ebédidőben, és azt is csak úgy bírtuk megoldani, ha a Westend éttermében kajálunk egyet. Hát nem a romantika csimborasszója, de annyira akartam megint látni, hogy az még egyáltalán nem zavart, hogy műanyag tálcákkal kell lökdösődni egy plázában. Megvettük a kaját, leülünk egy asztalhoz, és beszélgettünk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a mellettünk ülő asztaltól bámulnak minket. Ott ültek velünk szemben és bámultak kigúvadt szemmel, mint a borjú az új kapura. Nem rosszallóan vagy gyűlölködve, hanem csak meglepődötten!

Nem gondoltam volna azelőtt, hogy a XXI. században Magyarországon még megbámulnak valakit a bőrszíne miatt, de ez volt a helyzet. Hatalmas sokk volt! Rá is kérdeztem, hogy mindig ez van-e, de azt válaszolta, hogy csak néha. És tényleg, a következő hónapokban többször is volt benne részem, hogy van, aki meglepetésében nem bírja levenni a szemét arról, aki kicsit máshogy néz ki, mint mi. De engem ez ott először annyira feszélyezett, hogy sokkal jobban mint őt. Nem is volt semmi, még csak meg se érintettük egymást, beszélgettünk, megettük a kaját és visszamentünk dolgozni.

Aztán utána volt néhány gyönyörű közös hónapuk, de később befulladt a dolog eléggé, még később meg lejárt a szerződése és el is utazott. Mindenesetre azóta tudom, hogy a mai napig milyen nehéz a vegyes pároknak, le a kalappal előttük!"

A képen egyébként nem Móni és egykori lovagja láthatóak, hanem Heidi Klum és Seal.