Ha egy pasi nem szép, nem izmos, nincs dús haja, esetleg szemüveges, rondák a fogai, vagy esetleg egyenesen tovább is csúfítja magát a már alapból is ijesztő külsőhöz képest, annak a nők tekintetében is kicsit lejjebb kell tennie a lécet, ha randizni akar. Eddig a hétköznapok tapasztalati igazsága. És én minden héten egyszer előveszem "celebéket", akik az összes ilyesmire rácáfolnak (lásd kor- vagy magasságkülönbség).

Bűnronda pasik elképesztő szépségű szupermodelleket és egyéb istennőket tudnak leakasztani időnként, és az ő esetükben még csak azt se lehet mondani, hogy persze, mert legalább sok pénze van, hiszen, mint látni fogjuk, eseteinkben a nő gyakran még gazdabb is riasztó külsejű pasijánál, de minimum hasonlóan jól el van eresztve. A pasi vagyona tehát különösebb vonzerőt valószínűleg nem gyakorol a csodás hölgyeményre. Az első példa legyen Kate Moss, aki nagyjából két évet húzott le Pete Doherty oldalán. A többiekért lejjebb kell kattintani.

Hollywood ikonná vált szőke bombázója, a legendás Marilyn Monroe sem egy hozzáillő adoniszhoz ment feleségül második házasságában, hanem Arthur Millert, a drámaírót választotta Joe DiMaggio után. Napjaink Marilynje a Manson vezetéknévvel ismert, és ő ugyebár férfi, tehát egy nő dukál mellé. A horrorisztikus kinézetű rocksztárnak, ki gondolta volna, olyan dögös csajok jutottak ki, mint Rose McGowan, az alább is látható Dita Von Teese, vagy az utóbbi időben Evan Rachel Wood. Monroe-ék házassága majdnem 6, Mansonéké alig több, mint egy évig tartott.

Hasonlóan drasztikus a különbség Jennifer Lopez és jelenlegi férje, Marc Anthony között. Ők 2005. februárjában esküdtek örök hűséget egymásnak. A végére hagytuk Jay-Z-t, aki egyszerűen a legrondább férfi a világon. Alább egy kifejezetten jól sikerült képet tettünk be róla. Hogy a rosszéletű rappernek mivel sikerülhetett levennie a lábáról a ráadásul szigorúan vallásos családból származó Beyoncét, arra csak tippeink vannak.