Aki azt hitte, hogy kifogytunk a randirémálmokból, az nagyot tévedett. Ez a poszt egyrészt azért is különleges, mert végre az első olyan balsikerről számol be, ami pusztán a körülmények katasztrofális összejátszásán múlott, nem pedig azon, hogy az illető csak a randin vette észre, hogy Brad Pitt helyett Sebeők János ül vele szemben. Másrészt rendszeres olvasóink a történet főszereplőjét is jól ismerhetik már, hiszen notórius kommentelőnk, Heatherette küldte be a sztorit a ko.kola.blog@gmail.com címre. Aki úgy érzi, még többre kíváncsi Heatherette-ből, kattintson bátran ide, itt van neki blogja ugyanis.

"Nálam az esett meg, hogy anno nagyon szerelmes voltam, 19 évesen egy Niki nevű lányba, és elhatároztam, hogy megkérem a kezét. Mindent leszerveztem, velencei hétvégét, persze fapados járattal. Annyira elterveztem az egészet! Hogy gondolázunk, és közben megkérem a kezét, aztán körbejárjuk a várost, és kéz a kézben romantikusan sétálgatunk, fürdőzve a napfényben. Na de persze miért is jött volna össze?

Vagy 5 órát késett a gép, és szakadt az eső. Nem csak finoman, hanem tényleg, mintha dézsából öntenék. Nem lehetett menteni a szituációt. Próbáltunk jópofát vágni hozzá, viccesen felfogni, de kb. fél óra alatt, esernyő kíséretében is annyira bőrig áztunk, hogy a barátnőm egy tiszta zokniért kezdett el rimánkodni.

Felkerestük az összes üzletet a városban, de csak méregdrága designer boltokat találtunk, végül aztán kapott tőlem egy Gucci zoknit. Leánykérés nem lett belőle, mert ez ultraciki volt már így. De nem gáz, mert nem sokkal később visszament az exéhez, engem pedig V-hez sodort az élet..."

Velence, gondolázás - valóban nagyszerű randi lehetett volna! Várjuk továbbra is a rémálomba illő találkákat, de ezzel párhuzamosan meghirdetjük a valóra vált álmok versenyét is. Azaz: írd meg a fenti címre életed leggyönyörűbb, legromantikusabb randiját is egy történetben! Milyen a tökéletes randevú?