Újabb rémálommal kapcsolatos levél érkezett a ko.kola.blog@gmail.com címre a hétvégén, de most nem maga a randi a rémálom, hanem éppen annak hiánya. Andi valamit lehet, hogy elrontott, de nem biztos. Mindenesetre ettől függetlenül vészhelyeztben van és tanácsot kér, mit csináljon. Ezt írta:

"Andi vagyok, 16 éves. Csütörtökönként németre járok délután, és ott megismerkedtem egy fiúval a csoportból. A legutóbbi óra után elhívott fagyizni, sétáltunk, dumcsiztunk. Nagyon, nagyon jó volt, iszonyúan tetszik! A végén elkérte a telefonszámomat, felírtam neki a füzetembe egy kitépett lapra, és odadtam neki, meg én is felírtam az övét. Másnap egész nap vártam, hogy hívjon már, de nem hívott! Pedig ezt beszéltük meg.

Most még egy nap eltelt és semmi. Tök be vagyok parázva, hogy mi van, ha azért nem hív, mert véletlenül rossz számot adtam meg neki. Nemrégen van ez az új számom és csomószor elrontom. Nem tudom, miért nem hívtuk ott rögtön föl egymást, hogy ne lehessen elrontani, nem papírra kellett volna!

Nem szeretném, hogy azt higgye, hogy direkt rosszat adtam meg neki, mert ő nekem nagyon tetszik és én meg közben tűkön ülve várom, hogy visszahívjon! De a barátnőm meg azt mondja, hogy én ne hívjam fel őt, mert az ciki, hanem várjam meg, amíg legközelebb találkozunk angolon. De én már nem bírom ki addig, és különben is lehet, hogy akkor azt hiszi, hogy direkt pattintottam le! Vagy lehet, hogy ő direkt nem hív vissza? Szerintem nem (remélem!)."