Bevallom: a tegnapi vagyonos poszt csak egy fél poszt volt. Ahogy a kommentelők rá is kérdeztek, a legérdekesebbet direkt kihagytam belőle és félretettem mára. A 20 legjobban kereső celebpár listáján ugyanis bőségesen szerepelnek olyanok is, ahol nem a férj a fő kenyérkereső a családban.

Gavin Rossdale szerény, évi egymillió dolláros jövedelme ugyanis igencsak nevetségesnek tűnik amellett, hogy mi pénzt összekeres kedves neje. Gwen Stefani még kismamasága közepette is 27 millió dollárral járult hozzá a család költségvetéséhez egyetlen esztendő leforgása alatt.

Reméljük, nem komplexusos Chris Martin sem. A Coldplay énekese szintén csak egymilliót keresett, nyilván mivel a hihetetlenül sikeres együttes profitját a tagok között sokfelé osztják szét, és mivel a turné már a vizsgált időszak után következett. Mindenesetre ezzel szemben a feleség, Gwyneth Paltrow 18 milliót kasszírozott.

Hasonló cipőben jár egy másik brit zenész, Seal is. Neki ugyan másfél millió dollár ütötte a markát, felesége, Heidi Klum azonban több, mint kilencszer annyit keresett, így lett összesített jövedelmük 15,5 millió dollár.

Szintén felesége árnyékában él Matthew Broderick, aki ugyan összeszínészkedett 3 millió dollárt egy év alatt, de eközben feleségének ugyanezen a pályán hatszor annyit fizettek. Nem hiába, a hölgyet úgy hívják, Sarah Jessica Parker.

Fergie férjének sem lehet könnyű, hiszen ő is viszonylag keveset keres feleségéhez képest. Az énekesnőnek 10 millió jött össze, míg a színész férjnek, Josh Duhamelnek "csak" 3 millió dollár jutott.

Van még további két énekesnő, akiknek keresetét férjüké messze nem éri el, pedig az urak is celebek. Egyikük Avril Lavigne, aki 13 milliót tett hozzá bankszámlájához, miközben szintén rocker férje, Deryck Whibley gázsija 5 millió dollár volt. J-Lo jelenleg nincs ugyan karrierje csúcsán, de férjénél, Marc Anthonynél még így is majdnem kétszer annyit keres. Az ő összjövedelmük 11 millió dollár volt.

Ha csak hajszállal is, de jobban megy a biznisz továbbá Nicole Kidmannek, mint Keith Urbannek (13 millió - 12 millió arányban), és Jennifer Garnernek is jobban, mint Ben Afflecknek (7,5 milllió - 7 millió arányban). Hogy Madonna és Guy Ritchie miért nem szerepelnek a listán, az egy kisebb rejtély számomra.