Újabb olvasói levelet közlünk, még mindig megcsalás témában. Beküldője Csilla, aki - a levél végéből úgy tűnik - azért végül egész jól túltette magát a megrázkódtatásokon. Ilyen, amikor az ember megtudja, hogy nem ő volt az egyetlen.

Várjuk a további sztorikat a ko.kola.blog@gmail.com címre!

Volt egy kapcsolatom Robival, nem olyan hosszú, de annál tartalmasabb. Mély érzelmek helyett inkább a szenvedély, a szex kötött össze minket, állati jó volt! Aztán én másik városba mentem egyetemre, távkapcsolat lett belőle, telefonálgattunk, aztán hétvégente bepótoltuk, ami kiamaradt...

Egy idő után feltűnt, hogy sokat mesél egy csajról, Enikőről. De mindig mondta, hogy csak barátok, megittak egy kávét, stb. Nem is gyanakodtam, mert nálam abszolút belefér az, ha vannak a pasimnak női ismerősei, miért ne lehetnének?

Aztán a srácnak meghalt a nagyija. Akkor sajnos nem tudtam hazautazni, mert több száz kilométerre voltam ZH időszakban, de nagyon sokat beszéltünk telefonon, éjszakákon át vígasztaltam. Ekkor mondta, hogy majd Enikő elmegy a temetésre, de ne értsem félre, mert csak mint barát lesz jelen. Engem nagyon furdalt a lelkiismeret, hogy nem utazhatok haza, de lehetetlennek tűnt, nem is bántam, hogy lesz mellette valaki.

Aztán pár hét múlva érzetük mindketten, hogy ez nem megy tovább ilyen távolságban, és megbeszéltük, hogy akkor nem erőltetjük tovább, de továbbra is nagyon jóban voltunk, beszéltünk sokat, ilyesmi. Mindig ömlengett a telefonba, mennyire hiányzom neki és hogy velem akar lenni. Aztán 2 hónap múlva!!! Írja SMS-ben, hogy eljegyzete Enikőt, nyáron esküvő.

Kicsit ledöbbentem, rögtön írtam is neki egy nem túl finom választ, hogy ez akkor mégis mióta tart, ha már most eljegyzés. Nem kellett lángésznek lennem, hogy rájöjjek, ők már jóval régebb óta együtt vannak, mint ahogy én erről tudomást szereztem. Egy időben voltunk Robi életében.

Azóta összeházasodtak, nyáron megszületett a gyerekük. Látom Robin, hogy már régen megbánta ezt az egész házasságosdit, főként abból, amiket nekem írogat, hogy mennyire hiányzik neki az a fajta szabadság, mikor még velem volt és egész nap csak szórakoztunk, ki sem bújtunk az ágyból... Valahol kicsit sajnálom, de azért... HEHEHE !!! :):):)

(Az illusztráció Chris Rock "Szeretem a feleségem" című filmjéből való - Northfoto)