Van még egy megcsalós sztorink, és véletlenül éppen ebben is egy SMS áll a középpontban. Kálmán fedőnév mögé rejtőző főszereplőnk most egy jókora titkot kürtöl világgá, miközben elmeséli, micsoda dilemma elé állította az élet. Felvilágosítsuk-e haverunkat, ha megtudjuk, hogy csalja a barátnője? Válaszok, tanácsok jöhetnek kommentbe, új sztorik a ko.kola.blog@gmail.com címre.

Van egy jó barátom, Bálintnak hívják, aki már hosszú évek óta szerelmes egy lányba, a Katába. Középsuliból ismerjük egymást, akkor jöttek össze. Évek óta járnak már, azóta is nagyon jól megvannak, a baráti körben nem tudunk róla, hogy bármi gondjuk, problémájuk lenne. Ők a szereplők.

Maga a sztori az csak annyi, pár hete volt, hogy egyszer csak egyik szombat este kaptam egy SMS-t, érdekes módon a Katától. Ez önmagában azért volt furcsa, mert én inkább csak a Bálinttal tartom a kapcsolatot, vele vagyunk haverok. Katával együtt is jól elvagyunk persze, nem is nagyon szoktunk úgy találkozni, hogy ne lenne ott, de én vele nem szoktam kettesben csevegni vagy telefonálgatni.

Valami olyasmi volt az SMS-ben, hogy "csak rád gondolok egész nap, alig várom, hogy hétfő délután legyen és újra a tiéd legyek". Ahogy láttam, hogy nem nekem szól az üzenet, rögtön töröltem is sajna, ezért nem is emlékszem rá teljesn pontosan, hogy mi volt benne. Nagyjából kb. ez, amit leírtam. Sajna kicsit sokára esett le a tantusz. Namost a Kata azon a hétvégén tuti, hogy végig együtt volt a Bálinttal, szóval odáig rendben van, hogy nem nekem szólt az SMS, de az is biztos, hogy nem is a Bálintnak.

Azóta többször is találkoztam velük, úgyanolyan jól elvannak, mint eddig. Mi van, ha mégse csalja a Kata a Bálintot? Nem akarok bekavarni egy ilyennel, ha nem vagyok benne biztos. Minek tegyem tönkre az egyelőre szemlátomást ugyanolyan jól működő életüket? Lehet, hogy igazi bizonyíték volt az az SMS, és a Katának tényleg volt szeretője és véletlenül küldte el nekem az SMS-t (bár nem tudom, hogy lehet egy ilyet elnézni). De az is lehet, hogy én néztem el valamit vagy értek félre, és már különben sincs meg. Akkor meg minek kavarjak?

Szóval inkább nem szóltam/szólok róla senkinek. Csak legalább most elmeséltem...