Itt találtam őket - azt hiszem, fiúk, ezeket érdemes betanulni. Mert van, amitől jobb lesz, ha kimondjuk, és még jobb lesz, ha tudjuk, hogy kell kimondani. Azt, hogy mikor kell kimondani, azt persze mindig csak a helyzet dönti el. Rossz időzítéssel persze ezekkel is el lehet riasztani bármelyik leányzót, de azért az esetek többségében elég hatásosnak kell lenniük...

1. "Végig tudnám beszélgetni veled az egész éjszakát..."

A nők imádják, ha kommunikálhatnak, és azt is, ha úgy érzik, nem csak egy tárgynak nézi őket a pasi. És persze az sem rossz, ha az is mindjárt kiderül számukra, hogy a lovag nem akar rögtön ajtóstul rontani a házba. Ez, ha jól számolom, három légy egy csapásra.

2. "Nagyon tetszik a gondolkodásmódod"

Akik tudnak angolul, talán nézzék meg, hogy nem jut-e eszükbe erre egy jobb magyar megfelelő. A lényeg az, hogy a nők intelligenciája előtt ne úgy hajoljunk meg, hogy közben azt éreztetjük, hogy kellemes meglepetés számunkra, hogy el tud számolni háromig.

3. "Fantasztikusan nézel ki!"

Haladók szerintem ezt nyugodtan átalakíthatják egy "de jól áll neked ez a ...!" felkiáltásra, ha felfigyelnek egy arra érdemes darabra a hölgy ruházatában. Ha egy megjelenésben sok munka van, akkor azt el kell ismerni.

4. "A barátnőid közül te vagy a legjobb csaj"

Na ez szerintem fordítva is elsülhet. Mi lesz, ha ebből azt veszi ki a kedves partner, hogy össze akarják ugrasztani kedves barátnőivel? Nem vagyok benne biztos, hogy ha olyan helyzet alakul ki, akkor minden csaj a rizikós randit választja a sokéve bejáratott havernők helyett.

Fiúk! Hogyan bókoltok?

Lányok! Hogyan bókoljanak nektek?