1. Jockey és Samantha Ewing. Aki elég szorgalmasan nézte a Dallast, bizonyára emlékszik, hogy a sorozat megannyi bizarr fordulata közül még a kevésbé meghökkentők közé tartozott, amikor Samantha végre elvált Jockey-tól, majd néhány év múlva újra hozzáment. Vajon előforul-e ilyen az életben is? Természetesen igen. Alább néhány példát sorolunk erre a kétszerházas-fordulatra a sztárvilágból.

2. Richard Burton és Elizabeth Taylor. A leghíresebb pár, aki a "se veled, se nélküled" mondásról eszünkbe juthat. Ők először 1964-ben házasodtak össze, de tíz év múlva elváltak. Az újbóli egymásra találás viszonylag keveset váratott magára: másfél év elteltével megint oltár elé álltak. Kilenc hónap múltán azonban, 1976-ban végleg elváltak. Richard Burtonnek egyébként ötből a negyedik és ötödik házassága volt ez, Elizabeth Taylornek pedig nyolcból az ötödik és a hatodik.

3. Eminem és Kimberley Mathers. Kimberley Mathers attól vált celebbé, hogy exférje, amikor híressé vált, rapperként igen szaftosan kitálalt kislánya anyjáról, sőt Eminem hastetkót is készíttetett, amely Kim sírját ábrázolja R.I.P. - Rot In Pieces ("rohadj darabokban") felirattal. A történet középiskolás szerelemként kezdődött 1989-ben, a pár azonban csak 1999-ben házasodott össze. 2001-ben váltak el, ekkorra már világsiker volt Eminem azon lemeze, amelynek egyik legerőszakosabb, gyűlölettel teli számának címszereplője és céltáblája "Kim". Nagy meglepetés volt tehát 2006-ban, amikor Eminem bejelentette, hogy újra összeházasodnak az idő közben rendszeres bulvárszereplővé vált exfeleséggel. A második nekifutásban azonban mindössze három hónapra volt lendület, a pár csaknem három éve megint külön él.

4. Don Johnson és Melanie Griffith. Az ő történetük sem piskóta: Melanie Griffith még csak 14 éves volt, amikor az akkor 22 éves Don Johnsonnal járni kezdett. Amint a kislány a 18. évét betöltötte, össze is házasodtak, 1976-ban. A frigy azonban csak hat hónapig tartott, majd mindketten új partnerek után néztek. A Dolgozó lány c. film forgatásán kerültek újra össze, és második házasságuk már tartósabb volt, 1989-től 1996-ig tartott. Ez alatt született lányuk, Dakota is.

Persze a lista még folytatható lenne. Akár például olyan párokkal, mint Sean Penn és Robin Wright, akik egy folyamatban levő válóper alatt táncoltak vissza és döntöttek úgy, hogy mégis együtt maradnak. Vagy ott van Sophia Loren esete, akinek Carlo Pontival kötött első házasságát nemzetközi jogi problémák miatt érvénytelenítették, ezért kellett 1966-ban másodszor is hozzámennie az őt felfedező producerhez. A házasság két évvel ezelőtt a férj halálával végződött.