A bal oldali kis képen látható néni nem az alábbi történet főszereplője, csak illusztrációnak választottuk őt. Többek között a Telegraph is megírta, hogy a Kína dél-nyugati részén élő Wang Guiying férjet keres magának. Az idősekről szóló sztorikat nagyon szeretjük, így ez az eset sem maradhat ki a randiblogból: Wang Guiying ugyanis 107 éves.

A hölgy azért kényszerült férjet keresni magának, mert unokahúgai és -öccsei már túl idősek ahhoz, hogy ellássák, hiszen ők is túl vannak már a hatvanon. Arra az utolsó szívességre még azért megkérte őket, hogy mielőtt elmennek, ugyan kerítsenek már neki egy férjet. A rokonok úgy döntöttek, a keresést a 100 éven felüliekre szűkítik, hogy a leendő házasok könnyebben találjanak majd maguknak közös témát. Most vőlegény reményében járják körbe az idősek otthonait a környéken.

Wang Guiying egyébként azt nyilatkozta, azért várt ilyen sokáig a férjkereséssel, mert fiatal korában azt tapasztalta, a körülötte élő nők mind boldogtalanok a házasságban, sokukat például verte a férje. Szívből reméljük, hogy most megtalálja majd az igazit.