27 Rod Stewart - Penny Lancaster

Az első posztok között volt itt a Kő kóla? blogban az, amikor kis összeállítást tettünk közkinccsé az olyan celebpárokról, ahol a nő az idősebb. Akkor rögtön az első kommentben felmerült a kérdés, hogy de hol vannak az idősebb pasast lenyúló csajok. Sokáig kellett várni, de most megvan a válasz: itt. Csak olyan párokat sorolunk alább, akik jelenleg is együtt vannak, és mindketten "saját jogon" híresek voltak már azelőtt, hogy összekerültek volna. Úgy tűnik, ilyen paraméterekkel Rod Stewart a nyertes, aki a nála 27 évvel fiatalabb modellt, Penny Lancastert újította be három évvel ezelőtt.

25 Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones

Alig volt olyan erotikus thriller a kilencvenes években, aminek ne Michael Douglas lett volna a főszereplője. Az Oscar-díjas színész az Elemi ösztön forgatásán is már közeledett az ötven felé, de úgy tűnik, a közönség számára még így is elég fiatalos volt. Nem gondolhatja ezt másként Catherine Zeta-Jones sem, aki 2000-ben ment hozzá Michael Douglashez, pedig 25 évvel fiatalabb nála. A 25-ös valószínűleg a szerencseszámuk lehet egyébként, mert ráadásuk mindketten szeptember 25-én születtek. Két közös gyermekük van.

22 Harrison Ford - Calista Flockhart

Nem vár el kevesebbet az ember az egykori Han Solótól és Szárnyas fejvadásztól valamint még mindig aktív Indiana Jonestól, mint hogy egy nálánál jóval fiatalabb nőt tüntessen ki a korral sokak szerint szinte csak egyre vonzóbbá váló személyiségével. Hogy a szerencsés fruska éppen Ally McBeal lesz, azt azért valószínűleg kevesen gondolták volna. A korkülönbség mindenesetre 22 év közöttük. Ilyen az élet.

21 Warren Beatty - Annette Bening

A '80-as és '90-es évek fordulóján Warren Beatty még Madonnával kalandozott. 1991-ben azonban megismerkedett Annette Beninggel, aki végre véget vetett a legendás nőcsábász nőcsábászkodásának. A később Szabó István filmjében is Juliát alakító színésznő csak néhány hónappal idősebb Madonnánál, így Warren Beatty és közötte így is megvan a 21 év korkülönbség. Négy gyermekük született.

16 Tom Cruise - Katie Holmes

A fentiekhez képest szinte már nevetségesnek tűnik az a 16 év, ami a világ legjobbképű szcientológusa és kedves neje között van. De Katie Holmes még így is csak tíz éves volt, amikor a Cocktail című film nyomán leendő férjébe 1988-ban máris beleszerelmesedett a föld női lakosságának jelentős százaléka. 2006-ban házasodtak ők össze Olaszországban, és ebben az évben született meg eddig egyetlen gyermekük is.