Nem tudok 100%-ig szabadulni attól az érzéstől, hogy hátha ez csak egy iszonyatosan rossz ízű tréfa, de több forrás is azt mutatja, hogy nem így van, és tényleg nemrégiben indult egy társkereső site halálos betegeknek. Teljesen profinak tűnő sajtóközleményt adtak ki tegnapelőtt és például ez a blog is úgy döntött, hogy komolyan veszi őket. Ha van külön site-ja a félrelépni vágyóknak, miért ne lehetne a halálos betegnek is?

Az oldal neve Till-Death-Do-Us-Part.com, ami annyit tesz: amíg a halál el nem választ. A sajtóközlemény szerint itt a helye mindazoknak, akiknek a "napjai meg vannak számlálva", és nincs idejük olyan szempontok szerint válogatni, mint szemszín vagy mellbőség, és "az igazi" ábrándját kergetni sem érnek rá, hanem egyszerűen olyasvalakivel szeretnének együtt lenni életük legutolsó időszakában, aki megérti és elfogadja őket.

A szolgáltatás Valentin napon indult, és egyelőre 27 felhasználó regisztrált az oldalon. Sajnos ezt a posztot a Harcosok klubjából Chloe jelenetével fogjuk zárni. Aki látta (vagy olvasta), annak már nyilván az első bekezdés olvasása közben eszébe jutott ez a részlet. Chloe biztosan az elsők között regisztrált volna a till-death-do-us-part.com-ra. Elnézést kérünk.