A hétvégén házasodott össze a halálos beteg Jade Goody vőlegényével, Jack Tweeddel. A hányattatott sorsú reality-sztár a különleges esemény publikálási jogáért másfél millió fontot kasszírozott, ami önmagában is horribilis összegnek tűnik, de még érdekesebb, ha összehasonlítjuk, más celebek esküvője mennyit ért meg a bulvárlapoknak.

Az überceleb-pár, David és Victoria Beckham például mindössze egymilliót kasszírozott legendás esküvőjéért, ami ugyan csaknem 10 évvel ezelőtt volt, és akkor rekorddöntő összegnek számított. Az összeg az infláció miatt 1999-ben persze többet ért, mint most, viszont jelenleg gazdasági villágválság van, ami akkor nem volt, tehát nyilván nehezebb volt Goodyéknak a másfél milliót kialkudni.

A sky.com cikke szerint szintén másfélmillió járt viszont Katie Price-nak és Peter Andrénak 2005-ben, amikor egybekeltek. Ennél többet a forrás szerint csak a futballista Wayne Rooney-nak és feleségének, Coleen McLoughlinnak fizettek, akik két és fél millió fontot kaptak az OK! magazintól pusztán azért, hogy megengedték, hogy a lap fotósai fényképezzenek az eseményen. Természetesen a fenti fotó csak illusztráció, nem magán az eseményen készült - érthető, hogy a jogok tulajdonosai nem adogatják csak el úgy a fényképeket, még tíz év elmúltával sem. Valamiből mégiscsak finanszírozni kell ezeket a méregdrága celeb-esküvőket.