Erre a posztra valószínűleg rekordmennyiségű anyázó komment fog érkezni, mert hogy lehet már egy ilyen durva általánosítást satöbbi satöbbi satöbbi. De ha már a női testbeszédet egyszer kiveséztük, egy életem, egy halálom, hadd álljon most itt egy saját, 100%-ig tudománytalan és bizonyítatlan és vak előítéleteken alapuló tanács. Az olyan pasi elől, aki egy randin úgy ül, mint a fenti képen John Leguizamo, kedves hölgyek, szerintem menekülni kell.

Nincs a földön az arroganciát és hímsovinizmust ennyire intenzíven sugározni tudó egyéb testtartás. Persze nem kell ehhez randin lenni, még a metrón is sok úr érzi úgy, hogy kötelező neki mindenáron angolspárgában helyet foglalni az ülésen, nyilván szomszédai legnagyobb örömére (John Leguizamo is majd ki szorítja gyermekeit székükből ezzel az impresszív terpesszel). Aki így ül le, az mintha azt gondolná magáról, hogy "na, itt én vagyok a góré, elterpeszkedek, éppen, hogy csak elő nem veszem a farkam, aztán valaki akar valamit, majd esetleg szólhat". Inkább nem is elemezgetem tovább, hogy mit mond és a férj milyen testrészére hívja fel büszkén a figyelmet ez a testtartás, mert óhatatlan lesz, hogy a kedves olvasók ki ne analizáljanak cserébe engem is.

Persze John Leguizamo, aki többek között a Rómeó + Júliában úgyis elévülhetetlen érdemeket szerzett, ettől az egy fotótól nem lesz rossz ember, ráadásul ha valahol, akkor egy meccsen, a saját gyerekeivel igazán megbocsátható, ha valaki kicsit elengedi magát. Egy randin viszont egy ilyen terpeszülés borzalmasan rossz üzenetet közvetít. És még akkor is előfordulhat, hogy csak az üzenet rossz, feladója nem.

Oké, utánam az özönvíz, jöhetnek a kommentek.