Kommentben kaptunk egy újabb tanulságos-mulatságos randirémálom-sztorit a múlt hét vége felé, de a terpeszben ülő férfiak körül éppen dúló viharban teljesen elsikkadt a régi poszthoz fűzött hozzászólás. Íróját kerestük emailben a hétvégén, de nem reagált, mindenesetre valószínűsítjük, hogy azért kommentelt, mert azt szerette volna, hogy emberek elolvassák a történetét. Ezt most egy külön poszttal tesszük lehetővé. Címünk továbbra is ko.kola.blog@gmail.com, és az alábbi kép senkit ne tévesszen meg, a sztori írója a nő és a füstbe burkolózó személy a pasi.

"Kb. 10 éve, amikor még huszaséveim elején jártam, gondoltam, miért ne kipróbálom én is az internetes társkeresést.

Pasi rámkattint, beszélgetés, chat, megnézem fotóját, helyesnek látszott, bár egy óriási szivarfüst-gombolyag takarta a fél arcát. Barátnőmmel kibeszél, megegyezünk, hogy kérek tőle másik képet. Másik kép megérkezik, azon a másik arcát takarja a szivarfüst. Összetesszük, elmélkedünk. Barátnőm szerint valami nem stimmel. Mondom, egy találkozót megér, nem? Barátnőm szerint nem. A pasi nem úgy nézhet ki, mint a fotókon, és az is gáz, hogy másodszorra is olyat küldött, amin csak a fél arca látszik a szivarfüsttől. Mondom, nem baj, ha tényleg simlis a srác, nem leszek szívbajos.

Találkozó DunaKorzón. Pasi megérkezik, és meghűlt bennem a vér.

Magas, jólöltözött, viszont ahogy közelebb jött, azt hittem visítva elszaladok. 25 éves létére olyan tokája volt mint valami majomszerű főemlősnek, lelógott a mellkasára!

A döbbenettől szóhoz sem jutottam. Erre igazán nem számítottam. A következő érzés, ami elöntött, a mérhetetlen düh volt, bár türtőztettem magam. Kis türelmét kértem, és felhívtam a barátnőmet telefonon. Majd letettem a telefont és közöltem a pasival, hogy bocs, de jobb lett volna, ha nem trükköz a fotóval.

Erre közölte, hogy minden nő kurva. Mondtam neki, hogy szerintem meg minden pasi aljas hazug mocsok. Így váltunk el."