Nem éppen szenzációs, sokkal inkább nagyon jellemző az alábbi történet, amit a News of the World tálalt a múlt hét végén. A sztori főszereplője bizonyos Charlotte Royce, aki 21 éves korára 130 kilónál is többet nyomott. A hölgy azt mondja, azért kezdett el annyira hízni, mert látta, hogy kortársnői mind nagyban randizgatnak, neki meg nem jött össze semmi, így inkább otthon maradt és bánatában evett. És egyre inkább félt attól, hogy milyen lenne, ha egy férfi meglátná meztelenül.

Egy randit végül mégis összeszerveztek neki az ismerősei. Az illető férfinak valószínűleg a randirémálom-sorozatba illő élményben volt része, mivel a lányról addig csak egy elhízás előtti fotót látott. Az est végén azt javasolta, hogy legyenek csak barátok. Royce megkérdezte, hogy a testsúlya miatt mondja-e ezt, és a férfi őszintén bevallotta, hogy a kevésbé testes alkatúakat kedveli. A jobboldali fotón még kövéren látható hölgy ekkor határozta el, hogy le fog fogyni.

Két és fél év alatt testsúlya több, mint felét leadta (fotó itt), és most, 25 évesen eljutott odáig, hogy végre randizik. A legérdekesebb a következő nyilatkozata szüzessége elvesztéséről: "Úgy gondoltam, jobb lesz egy idegennel elmenni, akit sose látok többé. Aggódtam, hogy túlságosan tapasztalatlan vagyok, és rosszul voltam a gondolattól, hogy kibeszélnek, ha olyasvalakivel fekszem le, aki a környékemen él." Minden így is történt: egy bárban megismerkedett egy férfival, akivel nem sokkal később meg is volt a szex. "Amióta lefogytam, sokkal vonzóbbnak találnak a férfiak. Sajnos ilyen világban élünk."