Amikor az ember olyan listákat lát, amiknek a címében a "leg" szócska benne van, rögtön olyan szemmel kezdi el olvasni, hogy vajon mi maradt ki a felsorolásból. Ezért mi most még csak sugallni se próbáljuk, hogy ezek lennének a legemlékezetesebbek, csak arra lenne egy fogadásunk, hogy olvasóink zöme ugyanúgy olvadozott ezeknek a jeleneteknek a láttán, mint mi.

19920101 alb a90 285883

Kétségtelen, hogy a fenti képre kattintva nyitható galériánkból maradtak ki hatalmas klasszikusok és mérföldkövek, akár a Most és mindörökkéből a legendás strandon-tengerben hempergős smacizós jelenet Burt Lancasterrel és Deborah Kerrel, vagy sokaknak biztos emlékezetes maradt Heath Ledger és Jake Gyllenhaal újraegyesülése és lebukása a Brokeback Mountainből. A fotók ugyan be vannak számozva, de ezzel nem szerettünk volna rangsort felállítani közöttük, nyilván mindenkinek más az ízlése.

Ha tehát hibádzik valami, azon csak egyféleképpen lehet segíteni: tessék egy kommentbe beírni őket. Gyűjtsük össze együtt a filmtörténelem legromantikusabb csókjait!