Ha végre kezd javulni az idő és a korcsolyapályák is bezárnak, az embernek egyre kevésbé van kedve beülni valahova (pia/kaja/mozi) randizás címszó alatt. A tavaszi romantikához a kulcsszó a ki, tehát összeszedtünk néhány olyan helyet, ahol se sötét nincs, se cigifüst, nem csak ülni lehet, hanem a másik társaságát is élvezni. Ön hova menne legszívesebben szerelmével?

1. Kirándulás - a legkézenfekvőbb, és tényleg mindenhol "van". Lehet kéz a kézben sétálgatni, lehet a kutyát is magunkkal vinni, lehet közben egyedül is maradni, lehet beszélgetni, vagy akár piknikezni is. Csak meg kell előtte nézni az időjárásjelentést.

2. Állatkert - Lou Reed óta tudjuk, hogy a tökéletes nap része egy séta az állatkertben. Azon kívül, hogy érdekes és vicces is tud lenni, jó eséllyel azt is le tudjuk tesztelni, hogy kedvesünk hogyan viselkedik gyerekek közelében. Hasznos lehet az info.

3. Termálfürdő - Jobbnál jobbak vannak az országban mindenhol, nekem legutóbb például Egerszalókon esett le az állam. Nem kell az uszodázással-strandolással feltétlenül megvárni, hogy beköszöntsön a kánikula, a melegvizet egész évben lehet élvezni.

4. Vidámpark - Ezen a téren már jóval szegényesebb az ország kínálata, de azért a budapestieknek érdemes egyszer rászánni egy délutánt, hogy körülnézzenek az átalakulóban lévő Vidámparkban

5. Sportesemény - Természetesen egy Újpest-Fradi focimeccs B-közép lelátójánál randizásra kevés alkalmatlanabb hely van a Földön, de szerencsére nem a foci az egyetlen sport a világon. Kézi-, kosár- vagy vízilabdameccsek, atlétikai vagy tornaversenyek mind nagyon izgalmasak tudnak lenni (igaz, ezek közül nem mindegyik szokott "kint" lenni). Legyünk kíváncsiak, ha még nem voltunk, egyszer próbáljuk ki és menjünk el valamire, hátha bejön. Ha meg nem jön be, még mindig meg lehet írni a randirémálom rovatba...