Leginkább a tizenévesekre jellemző, hogy az őrületig tudnak fantáziálni egy sztárról, és elképzelik, milyen lenne együtt élni vagy akár össze is házasodni imádatuk tárgyával. Aztán az évek során legtöbbünk esetében lekerülnek a poszterek a falról, de vannak, akik nem nyugszanak, sőt, megpróbálnak a rajongott celeb közelébe férkőzni. Ezekből a történetekből azok a legmeglepőbbek, amikor nemhogy sikerül találkozni az illetővel, hanem valóban szerelem és házasság is lesz a dologból. Nézzünk öt példát a nagyvilágból!

1. David Gest és Liza Minelli - David Gest popzenei menedzser a hírek szerint alapvetően Judy Garlandnak volt rajongója, és a legendás musicalsztárral kapcsolatos relikviákat gyűjtötte szinte kényszeresen. Ennek megfelelően fel is röppentek róla a pletykák, hogy meleg. A híreszteléseket David Gest egy esküvővel próbálta cáfolni 2002-ben, a menyasszony azonban Liza Minelli volt, azaz Judy Garland lánya. A frigy ráadásul néhány hónap alatt pereskedésbe és sárdobálásba torkollott, így a plasztikai beavatkozásokon többször is átesett David Gestnek nem maradt más, mint hogy továbbra is nyilatkozatokban bizonygassa, hogy nem meleg és hogy Judy Garlandnak is legfeljebb csak két filmjét látta.

2. Samantha Miller és Lee Ryan - Lee Ryan a Blue fiúcsapattal tett szert hírnévre egész Európában 2001-ben és az együttes feloszlása után még szólóban is sikeres tudott maradni néhány évig. Ekkor ismerkedett meg a myspace-en egy rajongójával, Samantha Millerrel. A rossz nyelvek szerint a sikoltozó rajongótáborból a lány azzal tűnt ki, hogy félmeztelen fotókat küldött magáról az énekesnek. Akárhogy is, első gyermekük tavaly novemberben született meg, és idénre tervezik az esküvőt.

3. Krista Salvatore és Fred Durst - A Limp Bizkit énekesét az együttes sikeresebb korszakában sok mindenkivel hozták hírbe Britney Spearstől Carmen Electráig, ezért nagy meglepetés volt 2006-ban, amikor a rokker azt jelentette be, hogy egy ismeretlennel fog összeházasodni. Mint kiderült, a lány neve Krista Salvatore és egy forgatáson sikerült Fred Durst közelébe férkőznie - bizonyos források szerint az ifjú ara egyszerűen csak egy rajongó volt.

4. Uche Elendu - És nemcsak a nyugati világban fordulnak elő ilyen történetek. Uche Elendu a nigériai filmközpont, azaz Nollywood egyik sztárja, és egy interjúban ő is azt meséli, hogy későbbi férje a képernyőn keresztül lett szerelmes belé. Hívogatni kezdte a színésznőt, aki az asszintensének adta ki, hogy hajtsa el a férfit. A hősszerelmes azonban nem tágított, és Elendu egy alkalommal annyira unatkozott, hogy úgy döntött, találkozni fog a háza előtt strázsáló rajongóval. Így is történt, és a kapcsolatból végül házasság lett.

5. Csinszka és Ady Endre - De ne feledkezzünk meg arról a rajongó-"celeb" házasságról sem, ami Magyarországon iskolai tananyag. Boncza Berta 1911-ben írt először a nála 17 évvel idősebb Ady Endrének, és rajongói levelében saját verseket is küldött neki. 1914-ben találkoztak csak először személyesen, 1915-ben viszont már összeházasodtak, az örömapa tiltakozása ellenére. A hölgy a Csinszka becenévvel lett ismert, és három évvel Ady halála után, még mindig csak 27 évesen Márffy Ödön festőművészhez ment újra feleségül.