Helyenként némi kibogozást igénylő állapotban, talán csütörtöki posztunkkal kapcsolatban érkezett a következő levél a ko.kola.blog@gmail.com címre. Feladója Detti, aki nem folyamodott a Született feleségek kapcsán tárgyalt praktikákhoz, mégis megtudott valamit, amit talán nem kellett volna.

"Már négy hónapja járunk a Dáviddal. A múlt hétvégén felmentem hozzá, a szülei nem voltak otthon, és a szobájában dumcsiztunk. Egy idő után megbeszéltük, hogy elmegyünk moziba, de a Dávid mondta, hogy akkor még le kell zuhanyoznia. El is ment a fürdőszobába, én meg addig zenét hallgattam. És közben eszembe jutott, hogy megnézem az emailemet, mert pont be volt kapcsolva a computer, mert arról ment a zene. Meg a moziműsort is arról néztük meg előtte.

Nem akartam utána nyomozni, de észrevettem, hogy az előzmények között tele van pornóoldalakkal a böngészője! Egyet megnéztem kíváncsiságból, és tényleg az volt! Aztán gyorsan becsuktam az egészet és inkább az emailemet se néztem meg, és csak megvártam, hogy visszajöjjön. Nem szóltam semmit neki, mert milyen ciki lenne már. Voltunk aztán a moziban meg minden, és nem szóltam semmit, mert továbbra is szeretem a Dávidot és tetszik. Lehet, nem is ő nézte a pornót, hanem valaki más a családból, tesója (bár nem túl valószínű). Dehát úgysincs olyan pasi, aki nem nézi, nem? De akkor is nagyon rosszul esik a tudat, hogy amikor egyedül van, más meztelen csajokat nézeget meg minden!"