A Született feleségek trükkjeit taglaló poszt alá érkezett néhány nap elteltével egy fölöttébb tanulságos történet, amit rossz szokásunk szerint ezennel kommentből poszttá varázsolunk. Tesszük ezt egyrészt azért, mert oda kb. nyolcvanadik hozzászólásként érkezett és nem sokan olvasták, másrészt meg azért, mert ... érdekes. Egy olvasónk azt meséli el benne, hogyan jött rá, hogy barátnője megcsalja. További felszarvazós sztorikat szeretettel várunk a ko.kola.blog@gmail.com címen.

"Én is tudtam az exem jelszavát meg mindent, mégis simán félrekúrt elég sokáig. Egy idő után kezdett gyanús lenni a dolog, és el is kezdtem nézegetni, amit csak lehetett, de jól titkolta. Úgyhogy megnyugodtam, pedig inkább követni kellett volna egyszer és sok hónapon át tartó átbaszástól kíméltem volna meg magam.

Aztán msnben beállítottam a beszélgetések mentését és szépen lebukott. Elmondta, hogy mi volt, csak egyszer volt és nagyon régen és nagyon szeret. Egy pár napig el is hittem, de aztán felraktam a billentyűzetfigyelőt (keyloggert), ami emailben értesített minden billentyű leütésről 10 percenként. Ajánlom mindenkinek! :D

Így találtam rá a rejtett emailfiókjára, amiben minden szépen le volt írva. A legtöbb dologban hazudott. El se mondtam neki, hogy rájöttem csak jóval később, miután kicsináltam. Nem volt nehéz, mert minden este msnezett, így még arról is tudtam, amiről nem akartam. Innentől már hagyjuk, mert arra én sem vagyok büszke.

Utólag belegondolva az első gyanús jel után fel kellett volna rakjam a keyloggert, nem hitegetni magam, h nem kell féltékenykedni. Sajnos vannak olyanok, akik nem merik bevallani, amit elkövettek, pedig ez lenne a minimum, de egyszerűen képtelenek rá. Hozzáfűzendő még az, hogy ez volt az első komoly kapcsolatom és kb. azt hittem, hogy nincs másik nő a földön.

Jelenlegi barátnőmmel is tudjuk egymás jelszavát, meg is beszélünk mindent. Elején kicsit aggódott, de mondtam neki, hogy amíg nem ad rá okot addig nem kerül megfigyelés alá... :D"