Ha már azt tudjuk, hogy mi az, ami biztosan nem jön be egy pasin, végezzünk el egy gyors tesztet arra nézve, hogy milyen nézése van az ideális férfinak. Kedves hölgyek, alább láthatnak négy fotórészletet egy-egy pasi szempárjával. Mindössze azt kell eldönteni, melyik tekintet jön be a leginkább. Bizonyos kutatások szerint ugyanis van egy bizonyos kritérium, amire tudományosan bizonyítottan buknak a nők - ismételjük hát meg a kísérletet itt a blogban.

Ő az egyes - vajon ő tetszik a legjobban?

A kettes számú tekintet:

A hármas számú pasi nézése:

És végül a negyedik:

Most pedig tessék szavazni, hogy melyiket találták a legvonzóbbnak.

Amint azt több jólértesült olvasónk be is kommentelte, a nők a férfiak tekintetét a kutatások szerint akkor találják a legvonzóbbnak, ha az úriembernek szép tág a pupillája. A fenti négy pasi közül a kettes - aki valóban Jared Leto a Rekviem egy álomért c. filmből - ennek ellenére igencsak leszerepelt, mert az ő pupillája a legnagyobb, mégis alig 6 százalék szavazott rá. A másik tágabb pupillás férfiú, a négyes viszont hozta a papírformát és valóban tarolt.

Hogy ez valóban éjfekete szembogarának köszönhető-e, azt persze nem tudhatjuk biztosan, hiszen nem olyan akkurátus módszerrel készítettük össze a képeket, ahogy azt a kutatók tették. Náluk ugyanarról a férfiról több kép szerepelt eltérő pupillamérettel,de nekünk bármilyen hatalmas is az archívumunk, ilyen fotókat nem sikerült összegereblyézni.

Jared Letót egyébként ebből a jelenetből varázsoltuk ide, a másik három pasi azonban nem híres, csak modell illusztrációként használható tartalékfotóinkon. Nemkovácsákos fotója egészben itt van, nemrupergrinté itt, nemchristianbale-é pedig itt.