Tavaly aratott nagy sikert az a 9 éves kisfiú, aki csajozási tanácsait könyvalakban gyűjtötte össze, így segítve férfitársait abban, hogy hogyan viselkedjenek az ellenkező nem társaságában. A rekord azonban megdőlt: találtunk egy még nála is fiatalabb randigurut. Pontosabban nem mi találtuk meg őt, hanem a Mercia FM, egy brit rádióadó.

A képen látható Elaina Smith 7 éves, és anyukáját keresték egy szerelmi tanácsadással foglalkozó rádióműsortól, amikor véletlenül ő vette fel a telefont. Ha már vonalban volt, neki is feltették az éppen aktuális kérdést, és a kislány nem volt rest őszinte tanácsokkal ellátni egy másik hallgatót, akit éppen otthagyott a pasija. Azt ajánlotta neki, hogy menjen el bowlingozni a barátaival és igyon meg egy bögre tejet.

Elaina válasza annyira megtetszett a hallgatóknak, hogy a kislány végülis saját műsort kapott, és most már hetente lehet hozzá fordulni olyan - felnőtt - kérdésekkel, mint pl. hogyan lehet rendbehozni egy tönkrement kapcsolatot, vagy hogy mit tegyen az, akinek büdös az öccse.