Eheti döbbenet az egy bizonyos társadalmi csoportra szakosodott társkereső oldalak kategóriában: Conjugal Harmony Prison Dating. Úgy általában raboknak indított társkereső szolgálatokkal Dunát lehet rekeszteni, itt valami különlegesebbről van szó. A dolog (illetve a site) működése azon alapszik, hogy van hat olyan állam az USA-ban, köztük pl. Kalifornia, amelyek engedélyezik az életfogytiglani börtönbüntetést töltő rabok számára, hogy házastársukkal bizonyos időközönként szexuális együttlét céljára találkozzanak egy erre kialakított helyiségben a börtön épületében.

A Conjugal Harmony társkereső oldalra egyrészt olyan női rabok jelentkezhetnek, akik ilyen együttlétekhez törvényes férjet keresnek, hiszen csak érvényes esküvő után engedélyezett ez az extralátogatás. Másrészt olyan férfiak regisztrációját várják a site-on, akik szívesen aláírják a házasságkötési dokumentumokat egy szimpatikus rabnővel a negyed- vagy félévente engedélyezett szex kedvéért. A dolog mindkét, sőt mindhárom fél számára csakis előnyös.

A rabnőknek azért, mert vesztenivalójuk nincs, legalább évente párszor egy kis szex oldja a börtönélet monotóniáját. A férfiak számára az lehet a legvonzóbb az egészben, hogy nem kell olyasmiktől tartaniuk, hogy "feleségük" hűtlenkedik, vagy mondjuk lecsap a bankkártyára, és ész nélkül shoppingolni kezd. Na és persze a kapcsolatban élés nyűgjei sem fenyegetnek. És amennyiben nem egy oltári aprólékosan kidolgozott poén/átverés ez az egész, harmadik félként a börtönök számára is előnyös az, hogy a rabokra nyugatató hatással van, hogy várhatják a "férj" látogatását. Rossz magaviselet esetén ugyanis a látogatást megtagadhatják az őrök, így a férjezett rabnők sokkal kezelhetőbbek, mint a hajadonok.