Paris Hilton új pasijával, Doug Reinhardttal egy teljes romantikus hetet egy titkos szigeten, ahol végre nem találták meg őket a lesifotósok, és a sűrű társasági élet helyett csakis egymásnak léteztek a szerelmesek. Hála a Twitternek most végre megtudhatjuk, hogy néz ki az örökösnő számára egy ilyen tökéletes randi-kirucc, ugyanis Paris Hilton ész nélkül nyomta a rövidke posztokat a helyszínről, gyakran fotókkal is. Mindez itt tekinthető meg.

A tudósítások szerint először is táncolni mentek, egy olyan helyre, ahol nap közben is lehetett ropni. Paris Hilton azt sem mulasztotta el a világ tudomására hozni, hogy a további programpontok között a búvárkodás, vizisízés, golfozás, heverészés, gyertyafényes vacsora és csókolózás közbeni fényképezkedés szerepelt, valamit lovaglás. Az utóbbira azonban már akkor került sor, mire a Twitter-posztokból a paparazzók megfejtették, hova bújt el a párocska, ugyanis erről már nekünk is van fotónk.

Ha az ember szerelmes, természetes, hogy örömét szeretné a világnak szétkürtölni, így nem csoda, hogy Paris Hilton is ennyire belejött a Twitterezésbe, főleg, hogy ő egyébként sem az a titkolózós fajta. Hogy mi értelme van a fotósok elöl bujkálni, ha utána maga tesz fel csókolózós képeket a netre, az már persze más kérdés. A hatalmas nagy szerelem mindenesetre olyan bölcsességekre inspirálta Paris Hiltont, mint pl. "imádok szerelmesnek lenni, ez a legjobb érzés a világon" vagy "Doug és én életünkben nem éreztük magunkat ilyen jól, a hetedik mennyországban vagyok" vagy "annyira hálás vagyok mindenemért, amim van, köszönöm Istennek, hogy elhozta a szeretet és minden egyebet az életembe". A vakáció vége felé azonban egyre inkább csak arról szóltak már a hírek, milyen DVD-ket és Lakers-meccset néztek meg együtt - úgy látszik, gyertyafényes vacsorából is megárt a sok.