Új melltartótípussal jelentkezett a Triumph nevű fehérneműgyártó cég, adjuk hírül most mi itt, hogy kicsit szinkronba kerüljünk a tejben-vajban legfrissebb posztjával a hőre formálódó melltartóról. Bár első látásra úgy tűnik, mintha a nálunk itt alább látható termékkel öngyilkos merénylőknek szerettek volna kedveskedni, a ruhadarab leírásából kiderül, hogy teljesen más a célcsoport: az egyedülálló nők. Közelebbről: a házasodni kívánó egyedülálló nők, bár az embernek kicsit az az érzése, hogy a készítők szerint ez a két csoport egy és ugyanaz.

De térjünk a lényegre: a visszaszámláló digitális kijelző a viselő hölgy biológiai óráját jelképezi, és aszerint kell beállítani, hogy a tulajdonosnő mikorra tűzte ki esküvője legkésőbbi időpontját. Hogy mi történik akkor, ha a hölgynek lejár a biológiai órája és nem sikerül eljegyeztetnie magát a határidőn belül? Ez nem derül ki a leírásból, de valószínűleg robbanás helyett egyszerűen nem történik semmi, csak annyi, hogy a hölgy jobban teszi, ha nem vesz már fel többet erotikus (jellegű) fehérneműt.

Jobban fel van készítve azonban a termék a pozitív végkifejletre. Ha ugyanis végre megérkezik a magányban kesergő hölgyhöz a lovag, és megkéri a kezét, akkor a frissen kapott gyűrűt bele kell helyezni a képen is látható nyílásba a szivecskén. Ekkor a készülék a nászindulót kezdi el zenélni, és az óra is mágikus módon megáll, ami nyilván azt jelképezi, hogy boldogságában a hölgy sem öregszik már tovább. A japán tervezők "férjvadász melltartónak" nevezték el kreálmányukat, videó a darab működéséről és további fícsörjeiről itt. Éljen.