Ez egy fölöttébb rokonszenves sztori, az egyetlen kicsit aggasztó részletre a címben már fel is hívtuk a figyelmet, hogy mihamarabb túlessünk rajta. Vajon női olvasóink közül hányan mennének hozzá lelki nyugalommal egy olyan férfihoz, aki meg tud tervezni és varrni egy menyasszonyi ruhát? De inkább hagyjuk a sztereotípiákat, mert ez az álomlagzi minden téren magasan veri pl. a többmilliárdos esküvőket - pedig az ifjú pár saját kezűleg maga szervezett és készített szinte mindent és állítólag nyolcezer dolcsiból kihozták az egészet, az pedig forintban alig több, mint másfél milla.

Az eseményt két részletben tálalja itt és itt az esküvőre készülőknek különösen ajánlott I Do It Yourself blog, amiben saját kezűleg (elő-) készített lagzikról van szó. Catherine és Hans zongora- és írógép-motívumok köré építették fel a lakodalom designját - Amerikában és Nagy-Britanniában roppant népszerű valami "témát" választani az esküvő vezérmotívumának. Családi kalákában készült a fotó a meghívóhoz, és természetesen magát a meghívót is otthon tervezték, még rá bélyeget is ennek a site-nak a segítségével.

A vőlegény ezen kívül maga tervezte és kivitelezte az esküvői ruhát a fejpánttal együtt. Hogy vajon saját öltönyét szintén ő varrta-e, arról nem szól a fáma, de nem kizárt, tekintettel arra, hogy a fotók tanúsága szerint arra már nem maradt ideje az esküvő előtt, hogy megborotválkozzon. Az biztos, hogy annak való a barkácsstílus, aki ilyen jól tudja művelni - és az online megtekinthető fotók tanúsága szerint ez az esemény álomszépre sikerült. Saját esküvőrejárós praxisomban eddig csak olyan vőlegény fordult elő, aki legalább maga djzett saját lakodalmán, az remek buli volt. Önök hogy állnak a megfusizott esküvőkkel? (Fotó: Goudey Photography)