Megint egymástól eltiltott szerelmesek hányattatásairól adunk közre egy sztorit. A szökni vágyó, de kivégzett afgán pár után most egy 25 éves, előkelő egyiptomi családból származó fiatalemberről kaptunk hírt, akinek szülei szintén nem engedték meg, hogy elvegye feleségül azt a lányt, akivel már két éve tervezgették a lagzit.

A szülők azért nézték rossz szemmel a kapcsolatot, mert a lány náluk alacsonyabb társadalmi osztályból származott. Tehetetlenségében a fiú arra ragadtatta magát, hogy egy óvatlan pillanatban egy felmelegített késsel levágta saját péniszét, nyilván azzal a célzattal, hogy ha szerelmét nem veheti el, szülei ne tudják majd más házasságba se belekényszeríteni.

Ha a cél valóban ez volt, akkor a terv bevált, mivel azután, hogy a fiatalembert kórházba szállították, a levágott testrészt már nem sikerült visszavarrni. A USA Today a hírhez azt is hozzáteszi, hogy Egyiptom ezen részén - Luxor környékéről van szó egyébként - nem szokás szerelemből házasodni, hanem inkább a megfelelő társadalmi osztályok tagjait párosítják össze egymással, még akkor is, ha a fiatalok szegről-végről rokonok.