Szeretjük a különleges célcsoportokra szakosított társkereső oldalakat, és ahogy haladunk előre ezzel a bloggal, egyre többet találunk belőlük. Így aztán most egyszerre hármat ajánlunk a kedves olvasók figyelmébe. Az első a Forget Dinner (azaz kb. "Vacsorában ne reménykedj") nevű oldal, ahol olyanok ismerkedhetnek, akiket nem érdekel a romantika, csak a "móka". Hogy ez miben különbözik egy szexpartner-keresőtől, azt döntsék el önök.

Vagy inkább vakargassák egy kicsit a fejüket a Marry Your Pet (azaz kb. "Házasodjon össze háziállatával") nevű oldal láttán. A szerkesztőség egyik tagja még a múlt héten megjelent macskagyűlölős poszt kapcsán küldte a linket. Ha valaki egy kellemetlen szőrös (vagy éppen szőrtelen) kedvenc miatt egyedül maradt, annak eszerint az oldal szerint nincs más választása: legjobban teszi, ha hivatalosan is az állattal köti össze életét. Kit érdekelnek az emberek?!

És hogy valami olyasmiről is legyen szó, aminek kipróbálása a távoli jövőben valamelyik olvasónkban akár komolyan is felmerülhet, harmadrészt a Zoosk-ra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez egy olyan társkereső oldal, ami a közösségi site-ok előnyeire támaszkodva hozza össze egymással facér felhasználóit. A Zooskon létrehozott profilokat a facebooktól a myspace-en keresztül a last.fm-ig több közösségi oldallal is össze lehet kapcsolni, így a netes barátok is segíthetnek az igazi megtalálásában. Román nyelvű verzió is létezik már belőle, talán nemsokára magyarul is lesz.