Először arra gondoltunk, hogy talán nem a barátnője, hanem csak valami ismerős, és pont összefutottak. Mármint a fenti képen látható Jason Statham - a Guy Richie által felfedezett remek brit színész - és a mellette bőszen cipekedő csaj. "Ha az ember összefut valakivel és beszélgetnek 2 percet, akkor nem elvárható, hogy közben vigye a cuccát" - fűzte hozzá valaki a szerkesztőségből.

De nem ez a helyzet, mert ezen a pár perccel később készült képen, amikor a nő - Alex Zosman névre hallgat egyébként - már lepakolta a cókmókját és felszabadultak a praclijai, lovagja végre megfogta a kezét. Ezen a linken is egyértelműen a girlfriend, azaz barátnő szót használják az illető hölggyel kapcsolatban.

További hírünk, hogy nem a fenti volt az egyetlen eset, amikor Jason Statham zsebrevágott kézzel sétált cipekedő barátnője mellett, a jobboldali fotó ugyanis pár nappal korábban készült.

De talán felajánlotta, hogy viszi helyette a csomagot, csak Alex egy öntudatos nő és mindig visszautasítja. Olyan nehéz manapság tudni, hogy még érvényesek-e a lovagiasság szabályai által a férfiaknak előírt kötelességek.