Nemrég fedeztem fel az fmylife.com oldalt, ami lényegében egy panaszkodószájt. Az ötlet annyi, hogy ezen a site-on azt lehet elmondani, hogy aznapra milyen pofont tartogatott az élet. A legnépszerűbb vallomások között ilyenek vannak: "ma, mielőtt elkezdem a koplalást egy olyan műtét előtt, amibe akár bele is halhatok, akartam egy jót ebédelni a feleségemmel, de ő úgy döntött, hogy fontosabb levágatni a haját. Egyedül ettem." Persze a bejegyzések között hemzsegnek a megcsalásról és a viszonzatlan szerelemről, visszautasításról szóló sztorik is, amik általában így írásban igen viccesnek hatnak, de átélni őket meglehetősen borzalmas lehet.

Elgondolkodtam, hogy én milyen történetet írhatnék be ide, és viszonylag meglepődtem, hogy velem (ezen a téren) semmi különösebben borzalmas nem történt (egyelőre). Szerencsére csak olyan saját sztorival szolgálhatok, ami nemhogy a top10-ből, de a top1000-ből is bizonyosan kimaradna.

Életem Nagy Szerelmi Drámája mindössze annyi volt ugyanis, hogy 2 hónapja jártunk, amikor egyszer 3-4 napig nem sikerült találkozni, amit én már nagyon nehezen bírtam. Amikor rákérdeztem, hogy mikor tudunk már végre megint összejönni, egy "legyünk csak barátok"-tartalmú SMS-t kaptam válaszul. Ezt valamiért akkor annyira nem tudtam feldolgozni, hogy innentől kezdve már csak írásban voltam vele hajlandó értekezni, azt is csak pár napig. Még a nálam maradt DVD-it is postán küldtem vissza. Hát számomra ez volt a legnagyobb pofon, amit valaha kaptam az élettől a szerelem terén. Ön vajon rá tud licitálni valami durvábbal?