Félmillió forintnak megfelelő büntetést szabtak ma ki egy koreai férfira Szöulban, miután az illető hipnotizált egy nőt, majd megcsókolta. A neki megtetsző nőt hipnotizálni próbáló 30 éves férfinak csak a vezetéknevét tették közzé, mindenesetre ez a bizonyos Lee egy pszichológiával és hipnózissal is foglalkozó társaságnál dolgozik.

Az áldozatául esett hölggyel egy társkereső szolgálaton keresztül találkoztak. Az első randi folyamán a férfinak sikerült is mindjárt meggyőznie a nőt, hogy menjenek fel Lee munkahelyére. Innen a híradások szerint a hölgy távozni akart, mire a férfi - nyilván a pillanat hevében - azt javasolta, ne legyen vége az első találkának egy kis terápiás célzatú hipnózis nélkül.

A nő valamiért ráállt a dologra, és a bírósági vallomás szerint hamarosan a "fekete lyuk", és "csiklandós" szavakat hallotta, nem sokkal később pedig azt érezte, hogy megcsókolják. Erre ő Csipkerózsika módjára azonnal magához tért. Lee azzal védekezett, hogy csak egy könnyed arcrapuszit adott, de a bíróság a hipnotizőrként (is) felsült férfi szavahihetőségét kétségbe vonta, és érvelését nem fogadta el. (MTI)