1. Brad Pitt és Jennifer Aniston - 1998-ban kezdtek el randizni és innen kezdve volt kb. hat szép év, amíg rájuk lehetett tekinteni, mint bezzeg-párra. Senki nem gondolta volna, mégis a szokásos hetedik év környékén elváltak. Ebben a posztban öt olyan párt mutatunk be, akik évekig álompárnak számítottak, és a média, illetve a közönség legnagyobb megdöbbenése közepette mentek mégis szét.

2. Bruce Willis és Demi Moore - Ők tizenegy évig tartottak ki egymás mellett, 1987-től 1998-ig. Mindkettőjük karrierjének és népszerűségének csúcspontja nagyjából erre az időszakra esett, három lányuk is született, és úgy tűnt, remekül kiegészítik egymást. Válásukat 2000-ben mondták ki, és az egyetlen öröm az ürömben, hogy a hírek szerint azóta is barátok maradtak.

3. Jude Law és Sienna Miller - Ez is egy szép álom volt, de sajnos roppant hamar véget ért. Az Alfie című film forgatásán kezdett egymással kapcsolatot a két főszereplő 2004-ben, amikor még egy év sem telt attól, hogy Jude Law elvált korábbi feleségétől, Sadie Frosttól. A szép párra fölöttébb kíváncsi volt a sajtó, de sajnos hamar kiderült, hogy Jude Law viszont inkább a bébiszitterre kíváncsi, és már 2005 nyarán félrelépésért kellett nyilvánosan bocsánatot kérnie. A kapcsolatnak 2006-ban lett végleg vége.

4. Sean Penn és Madonna - A '80-as évek derekának szuperpárját alkották ők. Egyiküknek a filmvásznon, másikuknak a popzenében ívelt egyre feljebb és feljebb a karrierje, fiatalok voltak és zabolátlanok, és sohasem volt elég belőlük. 1985 januárjában, a Material Girl című szám klipjének forgatásán ismerkedtek meg, még abba az évben össze is házasodtak, de a harmónia nem tartott sokáig. Sean Penn nehezen viselte a madonnasággal járó médiahercehurcát, és több kínos szituáció is a tettlegességig fajult. Végül 1989-ben váltak el.

5. Justin Timberlake és Britney Spears - Az idő hogy megszépít mindent. Az ezredforduló környékén, amikor Timberlake még egy fiúcsapat tagja volt és Spears éppen, hogy csak berobbant a köztudatba, ez a kapcsolat csak olaj volt a tűzre azok szemében, akik nem voltak éppen tinipop-rajongók. Három évig voltak ők a tökéletes pár - egy bizonyos réteg szemében legalábbis. Bármennyire is van bennük így együtt valami erőltetett és mű, így jópár év után már könnyebben érez nosztalgiát az ember, amikor rájuk gondol. Mennyi mindentől megkímélték volna magukat (és bennünket), ha szépen nyugodtan együtt maradnak...

Várjuk természetesen olvasóink kedvenceit is. Ön melyik celebpár szakításán ütközött meg leginkább? Kikre gondol vissza szívesen most is, hogy már nincsenek együtt?