Már nem egyenként tudósítunk a bizarr esküvőkről, mint tavasszal, mert mostanában annyi van belőlük, hogy jobban megéri összevárni hármat, és egy posztba bepakolni őket. Jó sokat várt a fenti képen látható pár is, Troy Peters és Katie Barfoot, mert már kilenc éve együtt voltak és két gyerekük is született, mire elérkezett a megfelelő pillanat az igen kimondásához. Ez a pillanat pedig a múlt hét pénteken volt, délután fél egy után 4 perccel és 56 másodperccel. Hogy miért különleges ez a dátum, az ilyen megfogalmazásban nem egyértelmű, de ez 12:34:56 volt augusztus 7-én, azaz - angolul - a dátum úgy nézett ki, hogy 12:34:56, 7/8/9.

A második esküvőn a bűvös szám a 450 volt. Ennyi pár gyűlt ugyanis össze Palesztínában, a Gáza övezetben található Jabalia menekülttáborában egy tömeges esküvőre. A fenti képen azért csak a vőlegények láthatók, mert a menyasszonyokat nem mutogatták a nyilvánosságnak. A tömeges esküvőt a Hamasszal kapcsolatban álló Iszlám Társaság szervezte.

És a mai harmadik történet főszereplői megintcsak angolok. Zippynek (a fotón balról) és Magicnek (a jobb oldalon) hívják őket, és azért nevezetesek, mert Nagy-Britannia első lóesküvőjének alanyai ők. A képen gazdáik társaságában láthatók, akiknek rögtön feltűnt a vonzalom, ami a két ló között kialakult. Szóltak erre a helyi tiszteletesnek, Jeremy Westcottnak, aki nyomban át is ugrott a farmra, hogy összeadja az ifjú párt. A lagzira egy Radstock nevű kisváros közelében került sor, Anglia nyugati részén.