A tévhittel ellentétben közel sem rajong annyi férfi a - természet adta vagy épp szilikonnal bélelt - nagy mellekért. Akik azonban mégis, azok közül csak kevesen tudják, hogyan kezeljék a helyzetet egy randin. Legalábbis ez a tapasztalata az Asylum.com-on található összeállítás szerzőjének, Julieanne Smolinskinek, aki középiskolában megugrott mellmérete miatt többször cikizés tárgyává vált. Hasonlót élhetett át az a 37 éves német nő is, aki mellkisebbítő operációját a társadalombiztosítóval akarta kifizettetni, mondván nagyméretű keblei miatt súlyos hátfájdalmakat kell elviselnie, nem beszélve a bíróságokon oly gyakran peralapként szolgáló lelki megrázkódtatásról. Mellei miatt ugyanis valósággal stigmatizálták őt. Ön szerint melyik a legcikibb duma? Tud ennél rosszabbat?

1. Hú, de szépek

A nagy mellekkel rendelkező Smolinski szerint azért kellemetlen bókolni ezzel, mert a keblek tulajdonosa pontosan tudja, adottságai nem átlagosak. Így van ezzel a playmate-szférából DJ-pult mögé lépett Voksán Virág is, aki annyira elégedett volt plasztikai sebészeti beavatkozásával, hogy azt egyenesen orvosi műremekként definiálta.

2. A Hootersnél kellene dolgoznod

A csinos felszolgálónőkről, és azok keveset takaró egyenruháiról ismert amerikai étteremlánc a férfiakat tekinti célközönségnek, azok közül is az elváltakat vagy az egyedülállókat. Az Asylum.com szerzője szerint ez a megfelelő reakció egy ilyen megjegyzésre: „Csak tisztelni tudom a Hooters felszolgálónőit, de köszi, már van munkám. Olyan helyen dolgozom, ahol nem várják el tőlem, hogy picsatakaróban és topban szolgáljak fel elvált pasiknak egy bevásárlóközpontban.”

3. Megfoghatom?

A legendákban létezik olyan playmate vagy új szilikonbetétekkel gazdagodott barátnő, aki a „fogd meg, olyan, mint az igazi” – felkiáltással azonnal felajánlja tapintásra frissen varrt melleit. Smolinskivel nem volt ilyen szerencséje randipartnerének, a top 10 összeállítója szerint ez a szöveg is örökre lezárhat egy randisorozatot.

4. Igaziak?

„Ha valakinek villás nyelve van, nem kérdezed meg tőle, hogy azok valódiak-e vagy sem. Hiszen nem tudhatod, hogy az fogyatékosság vagy az anyja szedett be valamit a terhesség alatt” – véleményezte a fentieket Smolenski. Mi csak annyit tennénk hozzá, hogy a nagy népszerűségnek örvendő szilikonbetétek tükrében cseppet sem meglepő a kérdés, mindössze nem az első randihoz illik.

5. Le merem fogadni, hogy az édesanyádtól örökölted

„A nagy melleket valójában apai ágról örököltem. Ja, és az apám bokszoló, te idióta” – válaszolná erre készségesen a gyűjtemény szerzője.

6. Nem fáj a hátad?

A kérdés elsőre roppant udvariasnak tűnhet, mindaddig, amíg a nő nem gondol bele, hogy a férfi ezzel melleinek súlyára szeretne utalni. A hátfájás egyébként valóban kialakulhat a nagymellű nőknél. Ahogy a bevezetőben is említettük, egy német asszony azért szerette volna kisebbre műttetni kebleit, hogy megszabadulhasson az állandó szenvedéstől.

7. Hát, én inkább a női lábakért rajongok

A fenti megjegyzés is azt bizonyítja, nem minden férfi mellrajongó. Sőt, a Heat magazin közel egy évvel ezelőtt 2000 férfi válasza alapján arra a következtetésre jutott, hogy 87%-uk szerint a nagy mell egyáltalán nem jobb a kicsinél, valamint 89%-uk úgy gondolta, a nők ne plasztikáztassanak, éljenek inkább kicsi, de természetes kebellel.

8. Bocs, de nem bírom ki, hogy ne bámuljam őket

Biztosan komoly nyakfájdalmai lehetnek annak a randipartnernek, akinek a szájából elhangzik ez a mondat – véli Smolenski, aki az agyhártyagyulladást és a bénulást tartja a legelképzelhetőbb betegségnek.

9. Hú, mekkorák?

Akár egy piaci kofához is elcipelhetjük újdonsült partnerünket, hogy leméressük melleink súlyát, de akár egy otthoni mérleget is használhatunk. Hadd tudja meg, ha ennyire akarja. Na meg azt is, utoljára járt a lakásunkban. Smolinski szerint egyébként Isten nem teremtene akkora keblet, hogy azt ne bírja el egy férfi.

10. Általában nem vagyok oda a nagy mellekért...

Nem igazán értjük, hogy aki ilyen mondattal próbálja elcsábítani szíve hölgyét, miért nagymellű lánnyal randizik. A zsebszótárként is kiadható mondathalmazt gyűjtő Julieanne Smolinskinek annyira azért bejött ez a megjegyzés, hogy kifejtette, szíve szerint ezt vésetné a sírkövére.