Szépen kezdenek gyűlni a vicces-kreatív leánykérős sztorik az archívumunkban. Egy pillanatig azt hittük, ma egy újabbat tehetünk hozzá a gyűjteményhez, de aztán kiderült, hogy nem egészen ez a helyzet. Az esetre az ausztráliai Bigola lakosai figyeltek fel, ahol egyik reggel egy forgalmas út mellett megjelent egy jókora tábla "Jennifer..." felirattal, egy szívecskével az i betűn.

Az úton továbbhaladva egy újabb tábla volt látható, az a kérdés állt, hogy "hozzám jössz feleségül?", amit ezúttal nyolc szívecske díszített. Feltételezhetően ha ez a bizonyos Jennifer tényleg errefelé ment aznap reggel, akkor ennél a táblánál jó nagyot dobbanhatott a szíve. Remélhetőleg a megdöbbenés ellenére azért figyelte továbbra is a táblákat, mert volt egy harmadik is, "csak vicceltem" felirattal.

És ez még nem minden. A sorozatban a negyedik táblával azt adta az ismeretlen férfi a - számunkra - szintén ismeretlen Jennifer tudtára, hogy "elhagylak". És végül az ötödik pont egy ultimátumot tartalmazott: "6 napod van, hogy kiköltözz". Valamennyi tábla fotója itt tekinthető meg. Tehát végülis nem leánykérésről volt szó, de a bosszúállással kezdődő héten ezt a sztorit nem hagyhattuk ki. Vagy lehet, hogy nem bosszúból csinálta, csak nem tudta, hogy mondja meg?