Az esküvői szezonnak nagyjából már vége, az október inkább már a lagzin készült fotók és videók nézegetésének ideje. Legalábbis azoknak, akiknek van mit nézegetni. Sylvia és Marc Day esküvője még tavaly augusztusban volt, de nézgetnivalójuk nincs és már nem is lesz. Kaptak viszont helyette kártérítést, miután nemrég bíróság is kimondta, hogy a videó és a képek borzasztóan sikerültek. Az előbbiből részleteket tartalmaz az alábbi riport, utóbbiakból néhány itt látható.

Az eseményt megörökíteni hivatott fotós a menyasszony érkezéséről és a torta felvágásáról is lemaradt, de amikor éppen ott volt, akkor sem állt a helyzet magaslatán. Amikor később a feleség megkapta a kész anyagot, sírva fakadt. A 404 fotóból mindössze huszonkettőt találtak elfogadhatónak, míg a videó többek között olyan epizódokat tartalmaz, hogy a felvételt készítő fiatalember a templomi szertartás közben elejti a kamerát és jó nagyot káromkodik.

Mindezért a szolgáltatásért a pár 1450 fontot fizetett, ami több, mint négyszázezer forintnak felel meg. Ebből a fotós cégnek 500 fontot vissza kellett térítenie, megtoldva további 550 font kártérítéssel annak fejében, hogy az egyszeri rendezvényről így soha nem lehet maradandó emléke az angol párnak.