Úgy látszik, roppant szigorúan betartandó határai vannak annak, hogy egy pár hogyan viselkedhet társaságban vagy az utcán. Ugyebár az egyik véglet az, amikor a friss szerelmesek a legnagyobb nyilvánosság előtt sem bírnak kiszállni egymás szájából. Valószínűleg mindenkit az ilyesmi idegesít jobban: azok a tinédzserek, akik olyan hangosan csókolóznak a villamoson, hogy a cuppogást még a forgalom zaja és a kerekek csikorgása sem nyomja el.

A másik véglet ugyan nem számít otrombaságnak, de úgy néz ki, azért is beszólás jár (a Daily Mailtől legalábbis). Katy Perry amerikai popénekesnő és Russell Brand brit humorista például alig egy hete vannak együtt, de máris azért kritizálják őket, mert nem úgy viselkednek, mint egy igazi szerelmespár. Rengeteg közös fotó készült róluk az elmúlt néhány napban, de egyiken sem mosolyognak. A (közös) boldogságnak semmi jelét nem adják. Sehol semmi kedveskedés, simogatás, talán egyszer, ha megfogták egymás kezét. Az ilyesmi persze elsősorban nem a bulvárlapoknak szokott a legjobban fájni az életben, hanem a pár egyik fele tudja ettől úgy érezni, a másik nem hajlandó őt mindenki előtt felvállalni.

Persze híres embereknél érthetőbb, ha a nyilvánosság előtt visszafogják magukat, és próbálnak legalább ennyit megtartani magunknak intim szférájukból, illetve magánéletükből. De önnél hol vannak a határok? Mennyit szabad, illetve kell mutatni nyilvánosan, hogy egyértelmű legyen, hogy nem csak véletlenségből ültették le az oldalán található személy mellé? Kézfogás, egymás ölébe ülés, simogatások, puszi-csók-smárolás - mi fér bele?