A telefonálás és az internet jobb a szexnél

2009.10.11. 12:05

A telefoncégek szívesen közvéleménykutatnak, amióta tudják, hogy az eredmények azt fogják alátámasztani, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás sokak számára a szexnél is fontosabb. A legutóbbi ilyen felmérést a Samsung csináltatta Bostonban, ahol a résztvevőknek arra a kérdésre kellett válaszolniuk, hogy a szexről vagy a mobiljukról mondanának-e le szívesebben egy teljes évre, ha valamelyikről kötelező lenne.

Mint kiderült, nagyjából a válaszadók harmada választaná a szexmentességet, csak hogy megtarthassa a telefonját. A két nem közötti megoszlás szembetűnő: a nők 38%-ának fontosabb a telefonálás mint a szex, a férfiak közül azonban csak 19% adta ezt a választ. Egy brit felmérés szerint a 24 év alatti korosztályban ez az arány jóval magasabb, és a fiatalok a szexen kívül a csokoládéról, az alkoholról, a teáról vagy a kávéról is lemondanának, csak hogy ne kelljen mobiljuktól megválniuk.

Ha egy hónapra valamelyikről le kéne mondania, melyiktől válna meg?

  • 1117
    A mobiltelefonomtól.
  • 395
    A szexről mondanék le.
  • 302
    Az internettől.

És ezzel még nincs vége azon dolgok listájának, amikről nehezebb lehet lemondani, mint a szexről. A számítástechnikai cégek közül az Intel végeztetett felmérést Amerikában, ahol hasonló kérdést tettek fel, de itt csak egy kéthetes időtartamot feltételezve. Megintcsak a férfiak voltak azok, akik nehezebben válnának meg nemi életüktől: csak 30%-uk vállalná a szexuális önmegtartóztatást, ha ez lenne az ára az internetkapcsolatnak. A nők között azonban 46% volt azoknak az aránya, akik a webet preferálják a szexszel szemben. Kíváncsiak vagyunk, olvasóink mennyire lennének hajlandók lemondani a testi szerelemről - kérjük, jelölje be válaszát a szavazógépen!