Az alábbi képen Joanne és Peter Hale látható, egy brit házaspár, akik azzal kerültek be a lapokba, hogy nyolcévi házasság után a feleség egy kis szabadtéri szexre biztatta fel férjét, vágyfokozót is beadott neki, majd megkéselte és elhúzott randizni.

Joanne Hale tavaly karácsonykor pajzánul azt javasolta férjének, menjenek ki egy közeli erdőbe, hogy kipróbálják a szexet a természet lágy ölén. Az asszony előzőleg a kanos kecskefű vagy püspöksüveg nevű szexuális teljesítményt növelő gyógynövény-kivonatból is beadott férjének, aki gyanútlanul belement a játékba, mert azt gondolta, hogy az egész arra megy ki, hogy megvalósítsák felesége szexuális fantáziáját.

Nem kizárt, hogy valóban ez is történt, mindenesetre miután kicsit ölelkeztek és meghemperegtek az avarban, Hale asszony egyszer csak kést rántott, és megvágta vele a férje torkát, majd többször nyakon és mellkason szúrta. A férfi ettől eszméletét vesztette, és szerencséjére egy arra járó meg is zavarta a jelenetet, akinek a nő azt mondta, fogalma sincs, ki lehet a sebesült, majd kocsiba szállt és elhajtott. A késelős asszony ezután a közeli pályaudvarra ment, mivel ide beszélt meg randit egy férfival, akivel az interneten ismerkedett meg, és ez volt az első találkozójuk. A férfinek egyébként azt mondta, hogy már külön él férjétől, aki most megpróbálja bajba sodorni őt, és csak azért sebesítette meg magát, hogy emiatt őt, a feleséget marasztalják majd el.

Bár neje kishíján elvágta Peter Hale torkát, a férfi nem sokkal később felépült, bár azt állítja, az avarban hempergőzés után nem sok mindenre emlékszik. Az esetet jelenleg tárgyalja a bristoli bíróság, amely előtt Joanne Hale, akinek korábban egyébként verseskötete is megjelent, tagadja, hogy meg akarta volna sebesíteni vagy ölni férjét, a 12 centis vágás tehát nyilván véletlenül történhetett. A tárgyalás végkimenetelét kíváncsian várjuk.