Mit csinál az ember szex után? Összebújás? Cigi? Zuhany? Kajálás...? Mostantól egyik sem. A helyes válasz az IJustMadeLove.com oldal készítői szerint az, hogy szeretkezés után egyenesen irány az internet. Ezen a google térképpel felszerelt oldalon ugyanis egy jobbkattintás segítségével elhelyezhetjük magunkat közvetlenül a pásztoróra után, pontosan ott, ahol az intim együttlétre sor került.

Az anoním bejegyzéshez csak néhány adatot kell megadni jópofa piktogramok segítségével. Lakásban vagy szabad téren, milyen összetételben, milyen pozícióban. Sőt, azt is be lehet jelölni, ha valakinek az volt élete első szeretkezése - a szüzesség elvesztését egy kinyíló szívecskés lakat jelképezi. Még egy további rubrikát pipálhat be az, aki óvszerrel védekezett az aktus közben. További szöveges kommentnek is van helye.

Az IJustMadeLove.com természetesen becsületkasszaként működik, azaz a bejegyzéseket nem ellenőrzi senki. Az egyetlen korlátozás, hogy ugyanarról az IP címről 20 percen belül nem lehet kétszer bejegyzést végezni - senki nem hiszi el, hogy alig több mint negyed órán belül egy újabb menetre sor került. Az oldalt persze az is felkeresheti, aki csak nézelődni szeretne, és elcsodálkozni azon, hogy bár Amerikában még csak most lett reggel, a keleti parton máris hatalmasak a párzónyuszi-logók.