Pár napja jelentette be Elton John, mennyire bánja, hogy 23 éves korában vesztette csak el a szüzességét. Eközben Benicio Del Toro szintén a napokban nyilatkozott arról, hogy neki viszont már 13 évesen megvolt az első menet. Feltérképeztük a celebmezőnyt, ha már annyira szeretik bejelenteni ezeket magukról, hogy a két véglet között ki hol helyezkedik el.

Tina Fey, 24 évesen - Elton John távolról sem a csúcstartó, hiszen például a Sarah Palint parodizáló amerikai humorista, Tina Fey azt mondta nemrég David Lettermannek, hogy ő bizony 24 éves koráig várt az első szexszel. "Nem tudtam megszabadulni tőle" - nyilatkozott saját szüzességéről.

Brooke Shields, 22 évesen - Bár már gyerekként is készültek róla pornográfnak minősített képek, és tiniként szexszimbólumnak számított (vagy talán éppen emiatt?), Brooke Shields is csak húszas évei elején kezdett szexuális életet élni. A Health magazinnak nemrég azt nyilatkozta, azért várt eddig, mert csúnyának tartotta magát, és volt rajta 10 kiló felesleg.

Fergie, 18 évesen - Az énekesnő azt nyilatkozta, mindig is nagyon fontos volt számára a szexualitás. "Folyamatosan vissza kellett fognom magam" - mondta. "18 évesen vesztettem el a szüzességemet. Nagyon nagy akaraterő kellett hozzá."

Woody Harrelson, 17 évesen - A pornómágnás Larry Flintet alakító színész így írta le szüzessége elvesztését: "fogalmunk nem volt róla, hogy pontosan mit is csinálunk, de mindenesetre lázasan nyomtuk. Egész addig, amíg be nem állítottak a lány szülei, kinyitották az ajtót, felkapcsolták a villanyt, kiabáltak, én meg próbáltam a nadrágomba betűrni az alsógatyámat és a lány melltartóját."

Megan Fox, 17 évesen - A gyönyörű amerikai színésznő sokkal kellemesebb körülmények között esett át az első alkalmon. "Szerelmes voltam... jó volt" - mindössze ennyit nyilatkozott szüzessége elvesztéséről. A többi részletet férfirajongók hada nyilván így is lelki szemei előtt látja.

Daniel Radcliffe, 16 évesen - A Harry Pottert alakító színész természetesen már jó ideje híres volt, amikor, viszonylag fiatalon, életében először szerelmeskedett. Partnere viszont jóval idősebb volt, 23 éves. Amint azt a sajtó később kinyomozta, bizonyos Amy Byrne-t érte a megtiszteltetés.

Sienna Miller, 16 évesen - Ugyanebben a korban, 16 évesen vesztette el szüzességét Sienna Miller is. A színésznő arról nyilatkozott, hogy édesanyja egy dolgot kötött ki a szexuális élet megkezdésével kapcsolatban: "ha már mindenképpen muszáj, legalább itthon nálunk csináljátok".

Paris Hilton, 15 évesen - Paris Hilton szüzességével kapcsolatban nem az örökösnő maga, hanem legelső partnere nyilatkozott. Az illető Tori Spelling testvére, Randy, aki azt mondta, Palm Springsben került sor közöttük először szexre. Paris Hilton ekkor 15, Randy Spelling 17 éves volt.

Angelina Jolie, 14 évesen - Ugyan Benicio Del Toro rekordját a vadóc színésznő nem állította be, de beszámolója még így is jóval bizarrabb. Azt nyilatkozta, hogy szüzessége elvesztése után "úgy éreztem, hogy nem voltak elég erősek az érzelmek. Ezért fogtam egy kést, és megvágtam vele a pasimat". Reméljük, Brad Pittel már nincs szükség ilyen rásegítésre az érzelmi élet teljességéhez.

Johnny Depp, 13 évesen - A magánéletét meglehetősen ritkán taglaló színész 2008-ban kottyantott el egy részletet szüzességével kapcsolatban. A Sweeny Todd című musical promóciója során mondta azt, hogy "azóta nem volt részem ilyen szintű kollaborációban, hogy 13 évesen elvesztettem a szüzességemet".

Kelly Osbourne, 13 évesen - De nem csak a fiúk kezdik ilyen korán. A bizarr Osbourne család sarja szintén 13 évesen vesztette el szüzességét. Így nyilatkozott az aktust követő hónapokról: "bemagyaráztam magamnak, hogy terhes vagyok. Mert még meg sem jött az első menstruációm".