horoszkóp

Múlt századi randitippek hajadon dámáknak

bry
2009.10.31. 16:14

A legfurcsább helyeken találkozik az ember randizási tippekkel. Találtunk már ilyeneket a Twitteren és kaptunk tanácsokat álláskeresési szakértőtől is. Ezen az oldalon a múltból bányásztak elő néhány nőknek ("hajadon dámáknak") szóló randizási tippet.

randi450

A lenti tanácsok 1938-ban jelentek meg a Click Photo-Parade magazinban, remek képi illusztrációkkal. Néhány tipp még ma is megállja a helyét, hiszen egy randin ájulásig inni magunkat valóban rossz ötlet, de a rágózási tilalmat ma már talán nem kell annyira komolyan venni. Íme a 10 tipp a harmincas évekből, a többi fotóért tessék a fenti képre klikkelni!

1. Ne igyál túl sokat. Az ivás néhány lányt szellemessé tesz, de a legtöbben inkább rosszul lesznek.

2. Ne használd sminkigazításra a kocsiban a középső visszapillantót. A férfinak szüksége van rá vezetés közben, és idegesíteni fogja, ha forgolódnia kell, hogy lássa, mi történik mögötte.

3. Ne kezdj meghitt beszélgetésbe a főpincérrel, ha más valakivel szórakozol éppen. A férfiak megérdemlik és megkövetelik a figyelmed.

4. Ha melltartóra van szükséged, akkor viseld. Ne húzgáld a harisnyatartód, és figyelj oda, hogy ne redőződjön a harisnyád.

5. Ne legyél érzelgős, a férfiak nem szeretik a könnyeket, pláne nem nyilvános helyen.

6. Ne legyél túl közvetlen a partnereddel a nyilvánosság előtt. Bármilyen nyilvánosan kimutatott érzelem rossz lehet, mivel leginkább zavarja és megalázza a férfit.

7. Ne beszélj ruhákról és ne próbáld meg szavakkal leírni az új kabátod egy férfinak. A randevúdon olyan dolgokról beszélj, amikről ő akar.

8. Ne ülj le kínos pózokban, és akkor se tűnjön úgy, mintha unatkoznál, ha ez az igazság. Figyelj oda, és ha rágózol (bár ez nem ajánlott), halkan és zárt szájjal tedd.

9. Ne helyezz előtérbe más férfiakat.

10. Az utolsó csepp lesz a pohárban, ha kidőlsz a túl sok alkoholtól. Nagy lesz az esélye, hogy a partnered sosem hív többé.