Az alábbi bizarr fotó járta be a nagyvilágot a hétvégén az interneten keresztül. A képen látható szituáció egy igencsak rosszul sikerült randi következményeként állt be. A fiatalember éppen szerelménél töltött egy pásztorórát, amikor egy klasszikus Szeszélyes évszakok-jelenetet idéző módon egyszer csak hazaállított a dühös férj.

A szeretőnek nem volt más választása: amint volt, anyaszült meztelenül ki kellett másznia az ablakon. Sajnos azonban a hölgy az emeleten lakott, így a férfi nem jutott tovább az ablak mellé szerelt légkondícionálónál. A felszarvazott férjjel való konfrontációt így a szeretőnek ugyan nem kellett elszenvednie, de a bajok zöme csak most következett. Egy arrajárónál ugyanis volt éppen fényképezőgép, és az illető nemhogy lefotózta a jelenetet, hanem a képet az internetre is feltette. Így a Kínában, Szecsuán tartományban megesett történet híre néhány nap alatt a világ legkülönbözőbb pontjaira is eljutott.

A légkondin pucérkodó férfi később nyilatkozott is az esetről. "Nagy szégyent hoztam a családomra és a szomszédaim nem hajlandók szóba állni velem" - panaszkodott később. "Tudom, hogy rosszat tettem, de attól féltem, hogy meg fognak ölni." Az illetőnek ráadásul testi adottságait is rögtön kritizálni kezdték, amire a férfi csak annyit mondott: "nagyon hideg volt aznap".